Σκληρή ανάρτηση Τελιγιορίδου για Κεραμέως

Την ομιλία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τον «εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης» καυτηρίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σημειώνεται πως η Νίκη Κεραμέως εμφανίζεται υπέρμαχος της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Στην προσπάθειά της μάλιστα να προωθήσει τα ιδιωτικά σχολεία, η κυρία Κεραμέως εμφανίστηκε ως πρωτοπόρος και προοδευτική. 

«Συγκρούονται δυο κοσμοθεωρίες: η μια υπέρ του προοδευτισμού, της πρωτοπορίας, της αυτονομίας των σχολείων υπό την εποπτεία του κράτους και η άλλη της οπισθοδρόμησης, του κρατικού υπερσυγκεντρωτισμού και της ήσσονος προσπάθειας», είχε σχολιάσει νωρίτερα η ίδια η υπουργός σε ανάρτησή της στο facebook.

Παράλληλα, μιλώντας σήμερα στη Βουλή επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για εμμονικές ιδεοληψίες σε οτιδήποτε αφορά την ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Η ομιλία της πάντως στη Βουλή σχολιάστηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου: 

«Με την ομιλία της σήμερα στη Βουλή η κ. Κεραμέως θα μπορούσε άνετα να εκλεγεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων.»

Με την ομιλία της σήμερα στη Βουλή η κ. Κεραμέως θα μπορούσε άνετα να εκλεγεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων.

Gepostet von Olimpia Teligioridou am Dienstag, 28. Juli 2020