Snack σε ακόμα 360 μοίρες γεύσης…

Το 360 Cocktail Bar Restaurant μας παρουσιάζει την δική του άποψη πάνω στον όρο snack, με βασικό κριτήριο την ποιότητα και την ασφάλεια.

Φωτογραφίες- Video Σπύρος Οικόπουλος

Με τον chef του 360 Cocktail bar Restaurant είχαμε βρεθεί πριν από λίγο καιρό, όταν μας παρουσίασε το νέο μενού του εστιατορίου. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς αυτή τη φορά είχε να μας παρουσιάσει την δική του πρόταση σχετικά με το τι σημαίνει snack.

Ο σεφ του 360 Γιάννης Πατσόπουλος μας παρουσιάζει την δική του ερμηνεία για τον όρο snack

Gepostet von Documento am Donnerstag, 27. August 2020

Πέρα από τις δημιουργίες και τις γεύσεις, ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η συνεργασία του με την bar leader Αγάπη Πετροπούλου, στην οποία το “Food” με το “Drink” συνδυάζονται σε μία ιδιαίτερη ισορροπία. Προς τέρψη όλων, αποφασίσαμε η εικόνα να μιλήσει καλύτερα, παραθέτοντας βέβαια σε ένα ακριβές copy paste όλα όσα περιμένουν του επισκέπτες του χώρου.

«Σπασμένα τα αυγά»

Στραπατσάδα συριανή: Κολοκύθι σε ψητό ψωμάκι με προζύμι, τοματίνια και σπασμένη πατατοσαλάτα με απάκι

Καγιανάς: Φρέσκια τομάτα, μοτσαρέλα, προσούτο και σάλτσα ολαντέζ

«Bread and Meat»

Burger μοσχαρίσιο: Σε ψωμί brioche, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί cheddar, καπνιστό μπέικον, ρόκα, τομάτα, σάλτσα μουστάρδας και σάλτσα BBQ με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.

Club Sandwich: Με τυρί ένταμ, γαλοπούλα, χοιρινή ωμοπλάτη, καπνιστό μπέικον, τηγανιτό αυγό, γαλλική σαλάτα, τομάτα και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες

«Pizza»:

Margarita: Με μοτσαρέλα, τομάτα και άρωμα βασιλικού

Ελληνική: Με φέτα, τομάτα, πιπεριά, φιλέτο ελιάς και ρίγανη

Pizza 360: Με μοτσαρέλα, προσούτο, μορταδέλα, λιαστή τομάτα και ρόκα

Φρουτοσαλάτα: με φρέσκα φρούτα εποχής, μους γιαουρτιού, νιφάδες βρώμης, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο και μέλι ανθέων

«Επιδόρπια»

Τσουρέκι πολίτικο: Με άρωμα μαστίχας, κρέμα βανίλιας, σιρόπι σοκολάτας και ξηρούς καρπούς

Υγρό κέικ σοκολάτας: Με σάλτσα καραμέλας και παγωτό από βανίλια Μαδαγασκάρης

Η εικόνα μιλάει όσο χίλιες λέξεις και το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε, αντί επιλόγου, είναι «καλή απόλαυση».

Η barleader του 360 Cocktailbar Restaurant Αγάπη Πετροπούλου και ο σεφ Γιάννης Πατσόπουλος δημιουργούν μαζί το απόλυτο Food & Drink Doc Food & Drink

Gepostet von Documento am Donnerstag, 27. August 2020

Το Doc Food and Drink σας περιμένει στην ομάδα στο Facebook, με τις δικές σας ιδέες, προτάσεις και κυρίως δημιουργίες!

https://www.facebook.com/groups/DocFood.Drink/

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.