Σοκ στην Εθνική με Μήτογλου – Χάνει το Μουντομπάσκετ λόγω τραυματισμού

Σοκ στην Εθνική με Μήτογλου – Χάνει το Μουντομπάσκετ λόγω τραυματισμού

Άσχημα τα νέα στο «στρατόπεδο» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της στο φετινό Μουντομπάσκετ απέναντι στην Ιορδανία. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ, ο 27χρονος φόργουορντ Ντίνος Μήτογλου υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού, γεγονός που τον θέτει νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

«Ο Ντίνος Μήτογλου υποβλήθηκε σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο μετά από τραυματισμό του σε φάση προπόνησης της Εθνικής Ανδρών και όπως προέκυψε έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι. Ο Μήτογλου μετά από αυτή την εξέλιξη δεν είναι στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ιτούδη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Πρόκειται για μία σημαντική απουσία, η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Μήτογλου, βασική επιλογή για τη θέση «4», ήταν ένας από τους διακριθέντες για τη «γαλανόλευκη» στα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο δεν θα μπορέσει να συνδράμει στις προσπάθειες της Εθνικής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει πλέον στη διάθεσή του 11 παίκτες.

Η σύνθεση της εθνικής στο Μουντομπάσκετ αποτελείται από τους: Κώστα Παπανικολάου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Παπαγιάννη, Μιχάλη Λούντζη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Μωραΐτη και Μανώλη Χατζηδάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter