Σούπερ Λίγκα 1: Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, είχε δύο δοκάρια, αλλά ο Ιωνικός πήρε βαθμό-χρυσάφι (0-0)

Σούπερ Λίγκα 1: Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, είχε δύο δοκάρια, αλλά ο Ιωνικός πήρε βαθμό-χρυσάφι (0-0)

Το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» τα είχε όλα εκτός από γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, είχε δύο δοκάρια, αλλά ο Ιωνικός άντεξε, παρ’ ότι έπαιξε από το 66΄με παίκτη λιγότερο, και απέσπασε πολύτιμο βαθμό (0-0). O «Αγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι στο +2.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πρώτο δοκάρι στο 42’ με τον Μπάλαν, ο οποίος στο 59’ αστόχησε σε κενή εστία. Στο 66’ ο Ρομαό αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για περίπου 30 λεπτά.

Ο ΠΑΣ πίεζε για το γκολ και στο 95’ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Τζίμα.

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τζίνο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (86’ Τζίμας), Ριένστρα (55’ Νίνης), Παμλίδης (45’ Λώλης), Μορέιρα (86’ Λεό), Μπάλαν.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Φαντιγκά (46’ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (68’ Αντούνες), Σεμπά, Μάντζης (74’ Μάνος, 91’ Μπουένα).

**Η 22η αγωνιστική της ΣΛ1 είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν την είσοδό τους φορώντας μπλουζάκια για τα παιδάκια που νοσούν με καρκίνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter