Σούπερ Λίγκα 1: Σώθηκε η Λαμία, υποβιβάστηκε ο Ιωνικός

Σούπερ Λίγκα 1: Σώθηκε η Λαμία, υποβιβάστηκε ο Ιωνικός

Έσπασαν καρδιές στο παιχνίδι της Νίκαιας, ο Ιωνικός προηγήθηκε 2-0, αλλά η Λαμία με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε (2-2) και παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα 1. Ο αντίπαλος της ήθελε μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και ακολούθησε τον Λεβαδειακό στη δεύτερη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Ελευθεριάδη (30’) και Κάνιας (37’), ενώ η Λαμία είχε δοκάρι με τον Σιμόν στο 45’. Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μείωσε το σκορ με τον Νούνιες (53’) και πήρε τον βαθμό που την κράτησε στην κατηγορία με γκολ του Τόσιτς (72’). Ο Σέρβος μέσος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ήταν αυτός που είχε δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Ελευθεριάδης, Ρομαό, Βαλεριάνος /Νούνιες, Τσιλούλης, Τζανετόπουλος, Μεντίνα, Κοσέλεφ.

Ιωνικός: Χουτετσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό (76’ Λοβέρα), Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (70’ Γούλερι), Μασάς (70’ Σεμπά), Ελευθεριάδης (60’ Σόουζα Ούγκο), Μάντζης.

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα (46’ Σαραμαντάς, 84’ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Σλίβκα (75’ Μανούσος), Στάνκο, Μαρτίνεθ (46’ Τόσιτς), Νούνιες, Τσιλούλης (64’ Ρόμανιτς), Μεντίνα.

Τα άλλα ματς των πλέι άουτ ήταν αδιάφορα βαθμολογικά και σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2: (84’ αυτ. Γκρατερόλ, 94’ Γκρόνινγκ).

Αστέρας – Ατρόμητος 1-1: (43’ Κωστέας / 54’ Κουέν.

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 3-3 (28’ Γιαννιώτας, 45’+2’ Τσάπρας, 77’ Βρακάς / 34’ Κόντε, 38’ Ροσέρο, 80’ Παμλίδης).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter