Σούπερ Λίγκα 1: Το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» έμεινε στο 0-0, φωνάζει ο ανώτερος Ολυμπιακός για τη διαιτησία

Σούπερ Λίγκα 1: Το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» έμεινε στο 0-0, φωνάζει ο ανώτερος Ολυμπιακός για τη διαιτησία

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε δοκάρι, έχασε τουλάχιστον εφτά κλασικές ευκαιρίες(!), αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει (0-0). Οι ερυθρόλευκοι σκόραραν στο 89’ με τον Βρουσάι, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε με παρέμβαση του VAR (στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ ο Ελ Αραμπί). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ο Β. Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στο ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με το… γκάζι στο πόδι και μόλις στο 4’ είχαν δοκάρι με τον Μπακαμπού. Στην συνέχεια οι πράσινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κανός, ο οποίος στο 34’ αστόχησε σε κενή εστία.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 50’ και το 53’, όμως δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ροντινέι (68’), Μασούρα (73’), Παπασταθόπουλο (74’), Ελ Αραμπί (82’), ενώ ο αντίπαλος τους απείλησε μόλις μία φορά με τον Σπόραρ (79’).

Ο Παναθηναϊκός, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κέρδισε έναν πολύτιμο βαθμό και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Ο Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία) στο 99’ απέβαλε τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος χάνει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Χουάνγκ, Μπρινιόλι, Πέρεθ, Πούχατς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ (81’ Ραμόν), Παπασταθόπουλος, Μπα, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ (68’ Μασούρας), Κανός (88’ Βρουσάι), Φορτούνης (81’ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (68’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (60΄Κώτσιρας), Χουάνκαρ (72’ Πούχατς), Σένκεφελντ, Σάρλια, Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Τσέριν), Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ (88’ Τσοκάι), Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter