Σούπερ Λίγκα: Η ΑΕΚ «άλωσε» τον Βόλο (1-3)

Σούπερ Λίγκα: Η ΑΕΚ «άλωσε» τον Βόλο (1-3)

Με πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο με 3-1 κι έκανε έστω και δύσκολα στο τέλος το «δύο στα δύο» με το νέο της προπονητή Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο.

Ο Βόλος ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο ματς και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Φαν Βέερτ (έσωσε πριν τη γραμμή ο Μοχαμάντι) και Μπαρτόλο (στο τετ α τετ έσωσε ο Στάνκοβιτς). Στο 29’ η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ σε απευθείας χτύπημα κόρνερ του Μάνταλου που έσωσε πριν η μπάλα περάσει ολόκληρη τη γραμμή ο Κλέιμαν.

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά στη συνέχεια και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους πήρε φωτιά. Στο 40’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πουρίτα από τον Σιμόες αλλά ο Ρεγκατέν που το εκτέλεσε γλίστρησε κι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Αντί να γίνει το 1-0 στο επόμενο λεπτό έγινε το 0-1. Ο Τσούμπερ γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Ανσαριφάρντ με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Αμέσως υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών γιατί οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι οι της ΑΕΚ έπρεπε να σταματήσουν το παιχνίδι επειδή είχε τραυματιστεί και ήταν πεσμένος στο χορτάρι ο Πουρίτα (ο οποίος και αντικαταστάθηκε).

Η Ενωση βρήκε τον Βόλο αιφνιδιασμένο από το γκολ και με πολλά νεύρα και στο 43’ σε μια αντεπίθεση της ο Ανσαριφάρντ έβγαλε μόνο του τον Αμραμπατ, ο Κλέιμαν τον ανέτρεψε εκτός περιοχής ο ρέφερι άφησε το πλεονέκτημα και ο επερχόμενος Τσούμπερ έκανε το 0-2 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του μέσα σε μεγάλη ένταση και απειλή σύρραξης μεταξύ των παικτών…

Στο β’ μέρος ο Βόλος έχασε ευκαιρία να μειώσει με τους Φαν Βέερτ και Μπαριέντος στην ίδια φάση και στο 61’ ο Αμραμπατ έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 από εκπληκτική ασίστ του Μάνταλου.

Στο 80’ ο Βόλος κατάφερε να μειώσει σε 1-2 σε σουτ του Ρίνερ ο Βράνιες με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ο Γκαρσία σημάδεψε το δοκάρι του Κλέιμαν. Ο Βόλος δεν μπόρεσε να απειλήσει και στο 97′ σε μια αντεπίθεση ο Τσούμπερ βρήκε τον Χατζισαφί ο οποίος σε κενή εστία έκανε το τελικό 1-3. Λίγο πριν το τρίτο γκολ της ΑΕΚ τραυματίστηκε από άσχημη πτώση στο έδαφος ο Γκαρσία ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο και κολάρο στο λαιμό για εξετάσεις…

Ο διαιτητής Τζοβάρας «κιτρίνισε» τους Φεράρι, Γκρίλο, Ανσαριφάρντ, Μάνταλο, ενώ αποβλήθηκε ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (44’ Ρίτερ), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος (77’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν (68’ Ροσέρο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Σιμόες (77’ Σάκχοφ), Άμραμπατ 91’ Χατζισαφί), Μάνταλος (66’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (66’ Γκαρσία).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter