Σούπερ Λίγκα: Καλό αποτέλεσμα, κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, 2-1 τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε στη Λαμία με 2-1 την ομώνυμη ομάδα που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κυνικός ο Ολυμπιακός σε ένα πολύ κακό ματς το πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί 2-0 χωρίς να είναι καλύτερος από την Λαμία. Ισα-ισα ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή και δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Βάτσλικ. Και πριν το 0-1 με κεφαλιά του Σισέ το 12’ ο Τσέχος γκολκίπερ έσωσε τους Πειραιώτες σε κεφαλιά του Τιρόνε.

Παρά το γκολ ο Ολυμπιακός δεν καλυτέρευσε το παιχνίδι του αλλά στο 31’ με δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη πήρε σκορ ασφαλείας πριν το ημίχρονο (0-2). Η Λαμία είχε διπλάσιες τελικές (6 έναντι 3) και την πιο “καθαρή” ευκαιρία του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε αποτελεσματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του καλή συνεργασία με συνδυασμό των παικτών του στο 56’ όπου ο Τικίνιο έχασε ευκαιρία να κάνει το 0-3. Όμως ο νωχελικός Ολυμπιακός στάθηκε και τυχερός στο 58’ αφού η κεφαλιά του Καραμάνου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βάτσλικ.

Η Λαμία συνέχισε να πιέζει τους Πειραιώτες και δικαιώθηκε στο 72’ καθώς ο Καραμάνος από πάσα του Ρόμανιτς μείωσε σε 2-1 κι έβαλε φωτιά στο παιχνίδι αλλά παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Ρόμανιτς, Μαζουλουξή.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αντέτζο, Μαζουλούξης, Σκόνδρας (40’ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (84’ Γκέντζογλου), Τιρόνε (64’ Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65’ Ελευθεριάδης), Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βάτσλικ, Καρμπόβνικ (83’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (83’ Σουρλής), Α. Καμαρά (75’ Βρουσάι), Ονιεκούρου (75’ Λόπες), Βαλμπουενά (62’ Κούντε), Τικίνιο.

Ετικέτες