Σούπερ Λίγκα: Καλό αποτέλεσμα, κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, 2-1 τη Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Καλό αποτέλεσμα, κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, 2-1 τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε στη Λαμία με 2-1 την ομώνυμη ομάδα που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κυνικός ο Ολυμπιακός σε ένα πολύ κακό ματς το πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί 2-0 χωρίς να είναι καλύτερος από την Λαμία. Ισα-ισα ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή και δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Βάτσλικ. Και πριν το 0-1 με κεφαλιά του Σισέ το 12’ ο Τσέχος γκολκίπερ έσωσε τους Πειραιώτες σε κεφαλιά του Τιρόνε.

Παρά το γκολ ο Ολυμπιακός δεν καλυτέρευσε το παιχνίδι του αλλά στο 31’ με δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη πήρε σκορ ασφαλείας πριν το ημίχρονο (0-2). Η Λαμία είχε διπλάσιες τελικές (6 έναντι 3) και την πιο “καθαρή” ευκαιρία του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε αποτελεσματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του καλή συνεργασία με συνδυασμό των παικτών του στο 56’ όπου ο Τικίνιο έχασε ευκαιρία να κάνει το 0-3. Όμως ο νωχελικός Ολυμπιακός στάθηκε και τυχερός στο 58’ αφού η κεφαλιά του Καραμάνου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βάτσλικ.

Η Λαμία συνέχισε να πιέζει τους Πειραιώτες και δικαιώθηκε στο 72’ καθώς ο Καραμάνος από πάσα του Ρόμανιτς μείωσε σε 2-1 κι έβαλε φωτιά στο παιχνίδι αλλά παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Ρόμανιτς, Μαζουλουξή.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αντέτζο, Μαζουλούξης, Σκόνδρας (40’ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (84’ Γκέντζογλου), Τιρόνε (64’ Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65’ Ελευθεριάδης), Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βάτσλικ, Καρμπόβνικ (83’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (83’ Σουρλής), Α. Καμαρά (75’ Βρουσάι), Ονιεκούρου (75’ Λόπες), Βαλμπουενά (62’ Κούντε), Τικίνιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter