Σούπερ Λίγκα: Με πέναλτι λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 90’ ο Κούρτιτς (3-2 τον Αστέρα)

Σούπερ Λίγκα: Με πέναλτι λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 90’ ο Κούρτιτς (3-2 τον Αστέρα)

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε δύο εύστοχα πέναλτι του πρώτου σκόρερ του, του Κούρτιτς, το δεύτερο μάλιστα στο 90’ για να κάψει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στην 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο όμως ο Αστέρας ήταν εκείνος που αιφνιδίασε και με τρομερό γκολ του Σονί στο 12ο λεπτό, πήρε προβάδισμα στο σκορ (0-1). Το γκολ «πάγωσε» κι άλλο τους γηπεδούχους στην άδεια Τούμπα και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου. Όμως ο Ακπομ με δυνατό σουτ στο 43’ κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να δώσει ψυχολογία στην ομάδα του.

Με το ξεκίνημα του 2ου μέρους ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αουγκούστο από τον Μουνάφο και ο Κούρτιτς που το εκτέλεσε έκανε την ανατροπή (2-1) στο 49’. Παρ’ όλα αυτά όμως, τα αμυντικά κενά του «δικεφάλου» έδιναν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι κατάφεραν στο 60’ να φθάσουν στην ισοφάριση. Φάουλ-σέντρα του Αλβαρες κεφαλιά του Χριστόπουλου και 2-2. Ο «δικέφαλος» προσπάθησε να αντιδράσει γρήγορα και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ στο 64’.

Τελικά τη λύτρωση στους γηπεδούχους έδωσε ένα ακόμη πέναλτι του Κούρτιτς στο 90’ με το οποίο έκανε το 3-2. Το πέναλτι έκανε ο Γκαρθία ανατρέποντας τον Κρέσπο.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μουνάφο. Αλβάρες, Σβαμπ και στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι (71’ Ινγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (81’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (71’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Άκπομ (86’ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (71’ Μουργκ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα (91’ Μπενίτο), Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε (91’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (81’ Γκαρθία), Σίτο (46’ Τιλίκα), Σονί, Μπαράλες (68’ Ριέρα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter