Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε εύκολα από την Λιβαδειά (1-3)

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε εύκολα από την Λιβαδειά (1-3)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε στους «Ζωσιμάδες» την ΑΕΚ και σήμερα πέρασε σαν σίφουνας από την Λιβαδειά επικρατώντας 3-1 της τοπικής ομάδας. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τους 17 βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι πράσινοι της Βοιωτίας παρέμειναν στην 12η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 45’ με υπέροχο τελείωμα του Μπάλαν (0-1).

Στο 63΄ο Μουτίνιο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα και το 0-2 έγινε στο 65’ με πλασέ του Εραμούσπε. Ο ΠΑΣ έκανε τρία τα τέρματα του στο 69’ με φοβερό βολέ του Παμλίδη.

Για τον Λεβαδειακό το γκολ της τιμής πέτυχε στο 88’ ο Παναγιώτου με σουτ από 30 μέτρα.

«Για εμάς σήμερα όλα πήγαν στραβά ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ό,τι έκανε του πήγαινε τέλεια. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη και κινδυνεύαμε με τις μεταβιβάσεις. Αντιμετωπίζαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Από τα λάθη μας κινδυνεύαμε. Όταν ισορρόπησε το ματς δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου», δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού Γ. Βέλιτς. Και πρόσθεσε: «Χάσαμε ευκαιρίες μετά και κόντρα στη ροή του ματς η ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχε δεύτερο γκολ και στη συνέχεια βρήκε και τρίτο. Καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ που χρειαζόμασταν πολύ πιο πριν και θα μπορούσε να μας βάλει ξανά στο ματς. Υπάρχουν και αυτά τα ματς που για τον αντίπαλο πηγαίνουν όλα καλά και σε εμάς όχι. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες, προσπάθησαν. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη.»

Ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βρακά, Κωνσταντινίδη, Πήλιο, Τζίνο, Παντελάκη.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (71’ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπάχανακ, Βήχος (72’ Λούα Λούα), Χάμοντ, Νίκας (46’ Τορό), Μουτίνιο, Βρακάς (72’ Παναγιώτου), Συμελίδης (79’ Μεχία), Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (64’ Λιάσος), Τζίνο (89’ Νίνης), Μορέιρα, Μπάλαν (86’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter