Στα όρια της διάλυσης τα ΚΤΕΛ Αττικής – Τώρα αγνοούν και τους επιβάτες;

Στα όρια της διάλυσης τα ΚΤΕΛ Αττικής – Τώρα αγνοούν και τους επιβάτες;
Πηγή φωτογραφίας: http://ktelattikis.gr/

Υπό διάλυση φαίνεται πως βρίσκονται τα ΚΤΕΛ Αττικής και συγκεκριμένα ο τομέας που εξυπηρετεί τα δρομολόγια Αθήνα – Μέγαρα.

Καθυστερήσεις και αραιά δρομολόγια, δημιουργούν μία κατάσταση αγανάκτησης για τους πολίτες που εξυπηρετούνται από τον τομέα Μεγάρων. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τα λεωφορεία είναι ασφυκτικά γεμάτα, με όρθιους επιβάτες, μέχρι να καταφέρουν να βρουν να καθίσουν σε κάποια από τις τουλάχιστον 40 θέσεις, και όλα αυτά την εποχή που τα μέτρα ασφαλείας στις μεταφορές είναι σε κρίση καθώς 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι πολίτες. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (31/03) τρία λεωφορεία πέρασαν από τη Νέα Πέραμο Αττικής, από τις 12:40 έως και τις 13:00 – καθυστερημένα δηλαδή, καθώς το δρομολόγιο των 12:00 φτάνει περίπου στις 12:24 στη Νέα Πέραμο – κανένα όμως δεν επιβίβασε, προσπερνώντας απλά τις στάσεις, με τους οδηγούς να κάνουν νόημα ότι δεν θα πάρουν επιβάτες.

Απορίας άξιο είναι το γιατί δεν επιβίβασαν κόσμο, παρότι φαινόταν πως εξυπηρετούσαν πολίτες. Απάντηση ωστόσο δεν υπάρχει. Έπειτα από επικοινωνία με το σταθμαρχείο των Μεγάρων – και αυτό τουλάχιστον μετά από 1,5 ώρα μιας και το τηλέφωνο δεν χτυπούσε, ενώ το ίδιο συνέβαινε και στα κεντρικά των ΚΤΕΛ Αττικής, τόσο για τα δρομολόγια, όσο και στο διοικητικό κομμάτι- δεν υπάρχει καμία απάντηση στην ερώτηση γιατί συνέβη αυτό, ενώ ο σταθμάρχης επέμενε ότι όλα βαίνουν καλώς.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς μέσα σε ένα χρόνο έχει συμβεί και αντίστοιχο περιστατικό, αλλά στο δρομολόγιο από Αθήνα προς τα Μέγαρα, και ειδικότερα το τελευταίο από Αθήνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter