Στέφανος Κασσελάκης από νοσοκομείο Ιεράπετρας: Εν μέσω πανδημίας αυτοί οι άνθρωποι έσωσαν τη χώρα

Στέφανος Κασσελάκης από νοσοκομείο Ιεράπετρας: Εν μέσω πανδημίας αυτοί οι άνθρωποι έσωσαν τη χώρα

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και συνομίλησε με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο αυτοδιοίκητο που πρέπει να έχει το νοσοκομείο. «Δεν πρέπει να είναι η ανατολική Κρήτη και δη όλη η περιοχή της Ιεράπετρας σε δεύτερη-τρίτη μοίρα», τόνισε.

Υποστήριξε πως «αν θέλουμε να δούμε αποκέντρωση και ανάπτυξη σε μια περιφέρεια, που έχει πολλά να υποσχεθεί, δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτό το νοσοκομείο σε τριτοκοσμική μοίρα. Οι εργαζόμενοι εδώ και η τοπική κοινωνία πρέπει να αισθάνονται ισότιμοι πολίτες. Η κεντρική κυβέρνηση έχει πολλά να διορθώσει”, πρόσθεσε ενώ τόνισε κάτι που η τωρινή κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχθεί, όπως είπε: “Εν μέσω μνημονίων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Μακάρι να αντλήσουν οι κυβερνώντες μερικά παραδείγματα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθούν με την κατάσταση εδώ.»

«Υποσχέθηκα ότι θα επιστρέψω. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το ηρωικό προσωπικό που με το φιλότιμο σώζει την κατάσταση. Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το νοσοκομείο Ιεράπετρας χτίστηκε με δωρεές ομογενών Ελλήνων και αυτή τη στιγμή λειτουργεί με το φιλότιμο του προσωπικού που κυριολεκτικά εφημερεύει όλο το μήνα, κάτι που δεν επιτρέπεται από τον νόμο, τι επιλογή έχει; Κάνουν τα στραβά μάτια σε μια κατάσταση που δυσχεραίνει την οικογενειακή ζωή του προσωπικού. Εν μέσω πανδημίας, αυτοί εδώ οι άνθρωποι έσωσαν τη χώρα. Ας δουν και λίγη αξιοπρέπεια από τους κυβερνώντες.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter