Στέφανος Κασσελάκης: «Προφανώς έχω βγει ενισχυμένος» (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: «Προφανώς έχω βγει ενισχυμένος» (Video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης, παραχωρεί συνέντευξη στο  Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, στον απόηχο του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είπε αρχικά «Είναι λίγο δραματική η περιγραφή σας. Το συνέδριο έδρασε όπως έπρεπε να δράσει».

«Προφανώς έχω βγει ενισχυμένος. Είδατε ένα ολόκληρο στάδιο να λέει κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη. Έχω ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω σε δομικές αλλαγές», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι δεν επιθυμούσε να είναι πρόεδρος του κόμματος. Από τη στιγμή που μία συντρόφισσα δεν επιθυμεί ντε φάκτο να είναι υποψήφια και έχεις ένα συνέδριο να σου λέει πάμε μπροστά και κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη».

Σχετικά με την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα επισήμανε πως κάλεσαν από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού τον διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη ένα λεπτό πριν το ποστάρισμα στο Facebook και ανέφερε  «Σέβομαι την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. Λάθος να μην εμφανιστεί στο συνέδριο» και συνέχισε λέγοντας «Ρωτήστε τον ίδιο τι σκέφτεται και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα».

«Ο κύκλος του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ του 2015-2019 έχει κλείσει. Με εμένα ανοίγει ένας νέος κύκλος», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

 

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη: Χάθηκαν κρίσιμα έγγραφα από δικογραφία στα υπόγεια της Ευελπίδων – Οι σακούλες με τα τιμολόγια

ΠΑΣΟΚ: Παραλήρημα μίσους αρχιμανδρίτη στην Ηλιούπολη κατά Παύλου Χρηστίδη

Ο Γκρίνμπεργκ, ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι τρεις κι ο Κuko΄s…

ΣΥΡΙΖΑ: Και τώρα… ευρωεκλογές – «Όχι σε προθεσμίες και λευκές επιταγές» δηλώνουν κορυφαία στελέχη

Συνταξιούχος γκρεμίζει on air το αφήγημα Μητσοτάκη και Άδωνη για το ΕΣΥ – Με ένα τηλεφώνημα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter