Στέφανος Κασσελάκης για βρεφικό γάλα: «Η κυβέρνηση εδώ και τώρα να ορίσει ανώτατη τιμή»

Στέφανος Κασσελάκης για βρεφικό γάλα: «Η κυβέρνηση εδώ και τώρα να ορίσει ανώτατη τιμή»

«Απαιτούμε εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να παρέμβει» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με την εκτός ελέγχου αισχροκέρδεια στο βρεφικό γάλα.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί παθητικά την εκτόξευση των τιμών του βρεφικού γάλακτος και όλων των αγαθών που σχετίζονται με την βρεφική φροντίδα την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες γονιών στενάζουν από την ακρίβεια».

Δείτε επίσης: Τι επιδιώκει ο Κασσελάκης από τη τριήμερη συνάντηση εργασίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

«Απαιτούμε εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να παρέμβει, ορίζοντας ανώτατη επιτρεπόμενη τιμή χονδρικής και λιανικής πώλησης του βρεφικού γάλακτος και όλων των αναλώσιμων βρεφικών αγαθών που αποτελούν καθημερινή ανάγκη», καταλήγει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί παθητικά την εκτόξευση των τιμών του βρεφικού γάλακτος και όλων των αγαθών που σχετίζονται με την βρεφική φροντίδα την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες γονιών στενάζουν από την ακρίβεια.

Απαιτούμε εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να παρέμβει, ορίζοντας ανώτατη επιτρεπόμενη τιμή χοντρικής και λιανικής πώλησης του βρεφικού γάλακτος και όλων των αναλώσιμων βρεφικών αγαθών που αποτελούν καθημερινή ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Συρίγο, αλλιώς αποδεικνύει ότι είναι ο «λαγός» του

Ελληνοτουρκικά: Για τη ΝΔ η Συνθήκη της Λωζάνης είναι «ιερή» ή «παρωχημένη», ανάλογα πώς τη βολεύει! (Video)

Αδωνης Γεωργιάδης υπουργός Υγείας: Εβαλαν τον… λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter