Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Συρίγο, αλλιώς αποδεικνύει ότι είναι ο «λαγός» του

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Συρίγο, αλλιώς αποδεικνύει ότι είναι ο «λαγός» του

Να διαγράψει τον βουλευτή Άγγελο Συρίγο από τη ΝΔ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι αλλιώς ο πρωθυπουργός «αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στ. Κασσελάκης θέτει το ερώτημα «ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του;» και υπενθυμίζει παλαιότερη δήλωση του Άγγελου Συρίγου για την Συνθήκη της Λωζάνης που έλεγε ότι ήταν «ιερή» και τη νέα όπου λέει ότι «δεν έχει αξία».

«2020: “Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή”. 2024: “Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία”. Τι άλλαξε άραγε σε 4 χρόνια. Ποιος ζητάει την αναθεώρηση της Συνθήκης εδώ και τόσο καιρό; ο Ερντογάν» επισημαίνεi ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στα όσα έλεγε τότε και τώρα ο Άγγελος Συρίγος.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης: Ελληνοτουρκικά: Για τη ΝΔ η Συνθήκη της Λωζάνης είναι «ιερή» ή «παρωχημένη», ανάλογα πώς τη βολεύει! (Video)

Αδωνης Γεωργιάδης υπουργός Υγείας: Εβαλαν τον… λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter