Κασσελάκης στα μπλόκα αγροτών: «Συνεχίστε, σηκώστε ανάστημα και εμείς από δίπλα σας»

Κασσελάκης στα μπλόκα αγροτών: «Συνεχίστε, σηκώστε ανάστημα και εμείς από δίπλα σας»
Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη στην 30η Έκθεση Agrotica. (EUROKINISSI)

Έμπρακτα στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης καθώς επισκέφτηκε αγροτικά μπλόκα συνοδευόμενος από τη Θεοδώρα Τζάκρη.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε αρχικά αγροτικό μπλόκο στην Κουλούρα Ημαθίας.

«Συνεχίστε τις κινητοποιήσεις σας, σταθείτε γεροί, σηκώστε ανάστημα και εμείς από δίπλα σας» σημείωσε.

Επιπλέον, επισκέφθηκε και το αγροτικό μπλόκο στο Μακροχώρι.

Αργότερα βρέθηκε σε μπλόκο στην Καστοριά, ακούγοντας τα αιτήματα των αγροτών.

Κασσελάκης από Agrotica: Ο Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο από τους αγρότες, όχι να λύσει τα προβλήματά τους

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο από τους αγρότες, και όχι να λύσει τα προβλήματα τους» τόνισε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους αγροτών από τα μπλόκα και τους είπε πως «είστε αδικημένοι, έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι, να είστε στα μπλόκα».

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης Κασσελάκη στην έκθεση AGROTICA, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δεσμεύεται ότι θα στηρίξει τον αγώνα των αγροτών.

Διαβάστε περισσότερα – Κασσελάκης από Agrotica: Η Θεσσαλονίκη να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους (Video – Photos)

«Υπάρχει αισχροκέρδεια, να σταματήσει αυτή η κοροϊδία», είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παίρνει χρήματα από τους αγρότες και δίνει τζάμπα χρήμα στα συμφέροντα». «Προεκλογικά ο πρωθυπουργός μιλούσε για εισαγόμενη ακρίβεια, ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα-μπανανία. Την αποκαλεί μπανανία τη χώρα. Προεκλογικά έλεγε για μειώσεις φόρων, τώρα βάζει τεκμαρτό» παρατήρησε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε: «Εάν ήθελε η κυβέρνηση να καταργήσει τον ειδικό φόρο στο αγροτικό πετρέλαιο, θα το έκανε. Εάν ήθελε να βάλει πλαφόν στην τιμή του ρεύματος, θα το έκανε».

Διαβάστε περισσότερα – Agrotica: Μαζική συγκέντρωση αγροτών – Έριξαν μήλα και κάστανα – «Αν δε δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ» (Video – Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter