Κασσελάκης από Agrotica: Η Θεσσαλονίκη να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους (Video – Photos)

Κασσελάκης από Agrotica: Η Θεσσαλονίκη να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους (Video – Photos)
Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη στην 30η Έκθεση Agrotica. (EUROKINISSI)

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός από τους παρευρισκόμενους στην έκθεση Agrotica ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. απάντησε με χιούμορ λέγοντας «Γιατί χειροκροτάτε; Ακόμα δεν μίλησα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, ανέφερε: «Είμαι πεντακάθαρος. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καθαρά χέρια και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Θα στηρίξουμε τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους».

Δείτε επίσης – Agrotica: Μαζική συγκέντρωση αγροτών – Έριξαν μήλα και κάστανα – «Αν δε δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ» (Video/Photos)

Από την πλευρά του, o πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας, έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ. Τον λόγο πήρε και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΘ – Helexpo.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. άρχισε επισκέψεις σε περίπτερα της Agrotica. Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, η υπεύθυνη για τα αγροτικά Ολυμπία Τεληγιορίδου, βουλευτές, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, καθώς και κομματικά στελέχη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter