Στέφανος Κασσελάκης: Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών (Audio)

Στέφανος Κασσελάκης: Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών (Audio)
Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο ρ/σ «Κόκκινο». Ερωτηθείς για τη χθεσινή του ομιλία, ο Στ. Κασσελάκης δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί στους «πολιτικούς υπολογισμούς» και τις «σκέψεις», τονίζοντας ότι οι «αλλαγές που πρέπει να γίνουν» είναι για να «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία».

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε στο στούντιο του σταθμού που βρίσκεται στον χώρο του 4ου Συνεδρίου και υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.

Δήλωσε, επίσης, ότι είναι «το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του» και ότι θέλει να «προσφέρει στον τόπο» από μια θέση που θα έχει τη «νομιμοποίηση των μελών και της βάσης».

Πρόσθεσε, δε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να «ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία» και κάλεσε τον κόσμο του κόμματος να προσέλθει στο ανοικτό συνέδριο.

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Τεμπονέρας – «Κάνω στην άκρη για το κοινό καλό»

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα Πολάκη μέσω του documentonews.gr για «επίδοξους αρχηγούς» και για «κάποιους που καβάλησαν πρόωρα το καλάμι»

Κύρτσος για Τσακαλώτο: Έχει κι αυτός το πρόβλημά του που δεν αφορά κανένα!

Οι προβλέψεις Αντώναρου για ΣΥΡΙΖΑ: Να περιμένουν και άλλες εκπλήξεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter