Στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον Πουγιόλ θα δουν το «clasico» οι πρόσφυγες!

Στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον Πουγιόλ θα δουν το «clasico» οι πρόσφυγες!

Ένα καταπληκτικό event θα ζήσουν το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες προκειμένου να απολαύσουν, μέσα στον γολγοθά τους, λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, παρακολουθώντας από δύο γιγαντοοθόνες το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του πλανήτη, Ρεάλ Μαδρίτης- Μπαρτσελόνα.

Η «Football Family Day» είναι μια προσφορά της La Liga, της διοργανώτριας δηλαδή του Ισπανικού πρωταθλήματος (η αντίστοιχη ελληνική Σούπερ Λίγκα) και της εταιρίας Media Pro και γίνεται υπό την αιγίδα των ΜΚΟ, Intervolve και Open Cultural Center και περίπου 50 απεσταλμένων που βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Προσφυγές από διάφορα hot-spots της Θεσσαλονίκης, του Ωραιόκαστρου, του Πολύκαστρου και άλλων περιοχών θα μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία παρακολούθησης του κορυφαίου ντέρμπι που ίσως κρίνει και τον φετινό τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, παρέα με τον Κάρλες Πουγιόλ, τον παλάιμαχο άσο και επί χρόνια αρχηγό της Μπαρτσελόνα, που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση ως πρεσβευτής του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο event θα παρευρεθούν επίσης, ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας και ο πρόεδρος της Media Pro, Χάουμε Ρόουρες, ενώ τη διακόσμηση όλης της εκδήλωσης θα επιμεληθεί η ζωγράφος, Μαρία Κόρτε.

Πέρα από το ισπανικό «clasico», οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει και άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ποδοσφαιρικές (Shooting Goal, 3Χ3 κλπ) και πολιτιστικές, ενώ θα μοιραστούν και πολλά δώρα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter