Στη «σέντρα» βγάζει «γαλάζιος» ναύαρχος τον Κυρανάκη για το ναυάγιο στην Πύλο: «Είναι πολιτικά επικίνδυνος»

Στη «σέντρα» βγάζει «γαλάζιος» ναύαρχος τον Κυρανάκη για το ναυάγιο στην Πύλο: «Είναι πολιτικά επικίνδυνος»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο «γαλάζιος» ναύαρχος Χρήστος Καραδήμας για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Κώστα Κυρανάκη περί μη ελληνικής ευθύνης για το ναυάγιο της Πύλου με ανάρτησή του στο facebook.

«Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, εμείς οι ψηφοφόροι των νοτίων προαστείων διαπράξαμε ένα τεράστιο λάθος και ψηφίσαμε στις πρόσφατες εκλογές τον εν λόγω ανεκδιήγητο κύριο» επισημαίνει μεταξύ άλλων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο ναύαρχος και καταλήγει: «Αναγνωρίζουμε το λάθος μας αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να εξαφανίσετε τον εν λόγω κύριο από τον νεοδημοκρατικό χάρτη. Ο κύριος είναι όχι μόνο άσχετος αλλά και παρουσιάζει υψηλού επιπέδου πολιτική επικινδυνότητα».».

Ακολουθεί η ανάρτηση του ναυάρχου Χρήστου Καραδήμα:

«Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης, αναφερόμενος στο πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου σχολίασε ότι «Η Ελλάδα δεν είχε υποχρέωση να ασχοληθεί με ένα περιστατικό που αφορά τη Λιβύη και την Ιταλία».

Υπενθυμίζεται ότι το όλο σκηνικό και το ναυάγιο του αλιευτικού με τους λαθρομετανάστες έλαβε χώρα εντός της Ελληνικής ΙMO SAR REGION, με ότι προβλέπει για την περίπτωση αυτή η International Convention on Maritime Search and Rescue (SAR) του 1979 που τέθηκε σε ισχύ την 22 June 1985.

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, εμείς οι ψηφοφόροι των νοτίων προαστείων διαπράξαμε ένα τεράστιο λάθος και ψηφίσαμε στις πρόσφατες εκλογές τον εν λόγω ανεκδιήγητο κύριο.

Αναγνωρίζουμε το λάθος μας αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να εξαφανίσετε τον εν λόγω κύριο από τον νεοδημοκρατικό χάρτη.

Ο κύριος είναι όχι μόνο άσχετος αλλά και παρουσιάζει υψηλού επιπέδου πολιτική επικινδυνότητα».

Διαβάστε επίσης:

H ελληνική ζώνη έρευνας και διάσωσης σύμφωνα με τον IMO

Nαυάγιο-Πύλος: Εγκλημα αλά Φαρμακονήσι περιγράφουν οι διασωθέντες – «Το Λιμενικό έσπρωχνε το αλιευτικό στην Ιταλία»

Ναυάγιο στην Πύλο: Αθλιότητες από τον υπηρεσιακό υπουργό για να καλύψει το Λιμενικό (Video)

Εγκλημα: Το πιο σύγχρονο ναυαγοσωστικό παρακολουθούσε τη ναυτική τραγωδία δεμένο στο λιμάνι του Γυθείου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter