Στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ μεταφέρεται η συναυλία των Rammstein

Στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ μεταφέρεται η συναυλία των Rammstein

Τι θα ισχύσει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια καθήμενων.

«Κάπως έτσι η μοναδική μέχρι πριν από λίγο άστεγη συναυλία των Rammstein στο πλαίσιο της περιοδείας «Europe Stadium tour 2024» απέκτησε στέγη, ενώ καλό θα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να αποκτήσει… και στέγαστρο αφού πριν από λίγες μέρες, μετά από Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η διοίκηση του ΟΑΚΑ άνοιξε κάποιους χώρους του Σταδίου που στεγάζουν γραφεία με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει…». 

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του Documento που συνόδευε την αρχική ανακοίνωση των διοργανωτών για τη συναυλία των Rammstein, στις 30 Μαΐου 2024 στην Αθήνα Και να που πριν από λίφη ώρα, αυτό που συζητιόνταν έντονα τις τελευταίες μέρες μετά και τις ανακοινώσεις ότι το ΟΑΚΑ ανοίγει ξανά μέχρι τον Απρίλιο πήρε και επίσημη μορφή. Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Rammstein μεταφέρεται από τον περιβάλοντα χώρο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τους διοργανωτές να κάνουν ταυτόχρονα γνωστές και μερικές λεπτομέρειες που αφορούν όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια καθήμενων. Πιο συγκεκριμένα:

Η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο! Ετοιμαστείτε για μια once in a lifetime experience με οικοδεσπότες τους Γερμανούς super stars.

Η προπώληση για την εμφάνιση των Rammstein στο Ολυμπιακό Στάδιο μόλις ξεκίνησε. Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο πλάνο και τις τιμές για τις εξέδρες

Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας ισχύουν κανονικά και για το νέο venue.

Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο rammstein@highpriority.gr.

Οι Rammstein θα «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το τεράστιο σκηνικό τους, με τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος σε όποιον τυχερό τα αντικρύσει και θα βγουν στον δρόμο. Εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν τα sold out σόου του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους αποτελούν μια μοναδική κι αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους σκαρφαλώνει με άνεση στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών, με ένα setlist που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος. 14 χρόνια μετά τη μοναδική φορά που τους είδαμε σε ελληνικό έδαφος, οι Γερμανοί σούπερ σταρ επιστρέφουν πιο δημοφιλείς και πιο πετυχημένοι από ποτέ για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα.

Το 2024, ακριβώς πριν την 30ή επέτειο των Rammstein, οι χρόνια πιστοί αλλά και οι νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το γιγαντιαίο σόου του συγκροτήματος που θα αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Εξατομίκευση Εισιτηρίων

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι fans θα μπορέσουν να αγοράσουν εισιτήρια σε δίκαιη τιμή, σας ζητάμε να τηρήσετε τα εξής:

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις νόμιμες ιστοσελίδες προπώλησης για την επίσημη προπώληση μπορούν να βρεθούν, από την έναρξη της προπώλησης, στο rammstein.com/tickets.

Όλοι οι άλλοι πωλητές εισιτηρίων που προσφέρουν εισιτήρια Rammstein προς πώληση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ έμποροι. Τα εισιτήρια Rammstein που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένους έμπορους δεν θεωρούνται έγκυρα για την είσοδο στο συναυλιακό χώρο.

Τα εισιτήρια είναι εξατομικευμένα. “Εξατομικευμένο” σημαίνει ότι κάθε εισιτήριο δεσμεύεται για το πρόσωπο που αναφέρεται στο εισιτήριο. Mπορούν να αγοραστούν το πολύ έξι (6) εισιτήρια ανά πελάτη. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον περιορισμό και την εξατομίκευση παρέχονται κατά τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς αποτελούν μέρος των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταπώληση εξατομικευμένων εισιτηρίων Rammstein.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter