Στο νοσοκομείο ξανά ο φοιτητής που χτυπήθηκε με κρότου – λάμψης από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Στο νοσοκομείο ξανά ο φοιτητής που χτυπήθηκε με κρότου – λάμψης από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος,  φοιτητής των ΤΕΦΑΑ που χτυπήθηκε εν ψυχρώ στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου – λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρουσίασε υποτροπή στην κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο ημέρες ένας φοιτητής τραυματίστηκε όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε ομάδα φοιτητών που διαδήλωνε μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά της αστυνομικής παρουσίας στο πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ο φοιτητής βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο και παρελήφθη στη συνέχεια από το ΕΚΑΒ.

Όργιο καταστολής από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ – Τραυματισμός φοιτητή

Ο τραυματίας φοιτητής εισήχθη και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονους πόνους. Διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει η άνω γνάθος. Οι γιατροί έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για 6-8 βδομάδες δε θα μπορεί να μασήσει. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί αν θα αποφύγει το χειρουργείο και αν θα σωθούν τα δόντια του.

Δημοσίευμα της Εφ.Συν σημειώνει ότι «η εξέλιξη αυτή πέρα από την κατάσταση του παιδιού προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το αρχικό ανακοινωθέν του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου αρχικά διακομίσθηκε και η οποία ανέφερε επακριβώς»: «Την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ. Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη.

Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.

Τέλος, εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Εξήλθε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή».

«Μπαχαλάκιας» ο τραυματισμένος φοιτητής στο ΑΠΘ κ. Θεοδωρικάκο;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter