Στο πόρισμα του ΕΟΠΠΥ για τη Ράικου απάντησαν με «outsourcing» Παπαγγελόπουλου – Νίκος Παππάς: Τώρα παραποιούν και συνομιλίες

Στο πόρισμα του ΕΟΠΠΥ για τη Ράικου απάντησαν με «outsourcing» Παπαγγελόπουλου – Νίκος Παππάς: Τώρα παραποιούν και συνομιλίες

Μερικές ημέρες μετά το πόρισμα του ΕΟΠΥΥ για τον σύζυγο της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς Ε. Ράικου (βασικότατο γρανάζι στη θεωρεία περί ‘’σκευωρίας’’) και τις σχέσεις του με τη Novartis (το οποίο αναιρεί και το τελευταίο στοιχείο αξιοπιστίας από την κ. Ράικου) κι ενώ ακόμη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ. Πέτσας δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ από την κυβερνητική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», το πολιτικό κλίμα πολώνεται ακόμη περισσότερο από ένα ηχητικό απόσπασμα παλαιότερης συνομιλίας (αναρτήθηκε σήμερα σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ) του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Μιωνή, ο Νίκος Παππάς τού είχε πει στη συνομιλία που είχαν το 2016 σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι ο τελευταίος έχει τη δική του ατζέντα και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά», και μάλιστα «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing».

Δείτε επίσης: Εργα και ημέρες της Ελένης Ράικου

Στην ανακοίνωση ο επιχειρηματίας σημειώνει ότι «από την πρώτη στιγμή, κατέθεσα ενόρκως, ότι ο Νίκος Παππάς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με οποιαδήποτε πράξη εκβίασης, πράγμα το οποίο επαναλαμβάνω και σήμερα. Αντιθέτως, προσπάθησε να είναι μέρος της λύσης, χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με το πρόβλημα».

Δείτε επίσης: Συνταγές-φαρμάκι για τη Ράικου από τον γιατρό σύζυγό της

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, κάνοντας λόγο για ύπαρξη «παρακράτους» επί ΣΥΡΙΖΑ και καλώντας τον κ. Τσίπρα να απαντήσει.

Ν. Παππάς: Στον πανικό της η ΝΔ πατάει τα κορδόνια της

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για παραποίηση της συνομιλίας με τον επιχειρηματία. Παράλληλα αφήνει αιχμές για τον κ. Μιωνή και το κίνητρο των όποιων αποκαλύψεών τους ενώ εγκαλεί τη ΝΔ ότι ευτελίζει τους θεσμούς.

«Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο του φαρμάκου και ότι η ίδια δεχόταν σε λογαριασμό της χρήματα από τη Novartis, περιμέναμε τον αντιπερισπασμό από τη ΝΔ. Και αυτό έγινε», σημειώνει ο κ. Παππάς και συνεχίζει:

«Επιστρατεύτηκε το πραγματικό παρακράτος με κατασκευασμένες συνομιλίες -προϊόντα εγκλήματος- που παραπέμπουν σε μαφιόζικες μεθόδους για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το σκάνδαλο Novartis.

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του Σάμπυ Μιωνή, κατά τη δήλωσή του, μάλλον πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεών του. Το ερώτημα για ποιον δουλεύει και έναντι ποίου ανταλλάγματος, θα αποκαλυφθεί σίγουρα και σύντομα.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ο ευτελισμός των θεσμών και της ίδιας της δημοκρατίας από τη προσκόμιση μέσα στην ίδια τη Βουλή προϊόντων εγκλήματος σε βάρος υπουργών νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της ελληνικής δημοκρατίας με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ και όσων έστησαν αυτή την ιλαροτραγωδία στην απελπισία τους να εμφανίσουν το σκάνδαλο Novartis ως σκευωρία και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως αρχιτέκτονα της σκευωρίας.

Μέσα στο πανικό τους, όμως, «πατάνε τα κορδόνια τους», απαξιώνουν τους θεσμούς και δυσχεραίνουν τη θέση τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter