Στο χακί ο Στέφανος Κασσελάκης – «Δεν επιθυμώ ειδική μεταχείριση» λέει στους συνεργάτες του

Στο χακί ο Στέφανος Κασσελάκης – «Δεν επιθυμώ ειδική μεταχείριση» λέει στους συνεργάτες του
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Όπως είχε δεσμευθεί στο πρόσφατο παρελθόν, ο Στέφανος Κασσελάκης θα φορέσει τα χακί του Ελληνικού Στρατού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας στις αρχές Μαρτίου, προκειμένου να εκπληρώσει την 20ήμερη θητεία του, όπως ορίζει ο νόμος.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης είχε μιλήσει πριν μερικές μέρες για το θέμα:

«Ο πρόεδρος έχει αναβολή στράτευσης μέχρι το τέλος του 2023. Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, λήγει η αναβολή αυτή και πρέπει να στρατευθεί. Η στράτευση, λοιπόν, προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μήνα. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή η ηλικία του ξεπερνά τα 35 έτη, να διαλέξει και να ζητήσει μια ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία» είχε πει.

Σύμφωνα με τον νόμο, όσοι έχουν συμπληρώσει το 33ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον εκπληρώσουν τις 20 μέρες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει σε στενούς του συνεργάτες πως θα κάνει ό,τι ακριβώς ορίζει ο νόμος και πως δεν επιθυμεί να διεκδικήσει ειδική μεταχείριση.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Εντονες διεργασίες για το αναπτυξιακό συνέδριο στην Κοζάνη – «Να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στις λύσεις» λέει η Έφη Μιχελάκη

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η φωνή όσων… δεν βλέπει η κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ για τα εργατικά δυστυχήματα: «Χαλκεύουν τα στατιστικά για να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter