Στον αίθριο χώρο του ΟΑΚΑ η συναυλία των Rammstein

Στον αίθριο χώρο του ΟΑΚΑ η συναυλία των Rammstein

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Documento, τα εισιτήρια και το ανοιχτό παράθυρο.

«Last but not least ο δοκιμασμένος συναυλιακά (Muse, Imagine Dragons κ.ά.) αίθριος χώρος του ΟΑΚΑ φαντάζει ως η πιο λογική και πιθανή επιλογή για τον πρόσθετο λόγο ότι θα ήταν πιο εύκολη η μεταφορά της συναυλίας στο κεντρικό γήπεδο σε περίπτωση που αυτό παραδοθεί προς χρήση μέχρι τη διεξαγωγή της συναυλίας, με ή χωρίς στέγαστρο». Το ρεπορτάζ του Documento για τους υποψήφιους να φιλοξενήσουν το εντυπωσιακό σόου των Rammstein στις 30 Μαΐου χώρους επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής (High Priority), σύμφωνα με την οποία το γερμανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στον δοκιμασμένο συναυλιακά αίθριο χώρο του ΟΑΚΑ.

Κάπως έτσι η μοναδική μέχρι πριν από λίγο άστεγη συναυλία των Rammstein στο πλαίσιο της περιοδείας «Europe Stadium tour 2024» απέκτησε στέγη, ενώ καλό θα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να αποκτήσει… και στέγαστρο αφού πριν από λίγες μέρες, μετά από Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η διοίκηση του ΟΑΚΑ άνοιξε κάποιους χώρους του Σταδίου που στεγάζουν γραφεία με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο κοινό από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 12:00 μέσω του www.ticketmaster.gr. με τα μέλη του fan club των Rammstein «LIFAD» να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 12:00 έως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 12:00.

Την επόμενη χρονιά, οι Rammstein θα «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το τεράστιο σκηνικό τους, με τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος σε όποιον τυχερό τα αντικρύσει και θα βγουν στον δρόμο. Εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν τα sold out σόου του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους αποτελούν μια μοναδική κι αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους σκαρφαλώνει με άνεση στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών, με ένα setlist που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος. 14 χρόνια μετά τη μοναδική φορά που τους είδαμε σε ελληνικό έδαφος, οι Γερμανοί σούπερ σταρ επιστρέφουν πιο δημοφιλείς και πιο πετυχημένοι από ποτέ για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα.

Το 2024, ακριβώς πριν την 30ή επέτειο των Rammstein, οι χρόνια πιστοί αλλά και οι νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το γιγαντιαίο σόου του συγκροτήματος που θα αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter