Στον ειδικό ανακριτή σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Οι συνομιλίες που τον «καίνε»

Στον ειδικό ανακριτή σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Οι συνομιλίες που τον «καίνε»

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλο αναμένεται να βρεθεί σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος που συνελήφθη χθες με τις κατηγορίες για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και για «απόπειρα εκβίασης»κατά του Αριστείδη Φλώρου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κρίθηκε από τον ανακριτή ως ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων, γι αυτό και προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο ο οποίος συμμετείχε μαζί τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην υπεράσπιση του Γιώργου Αντωνόπουλου, που είναι πλέον στην φυλακή ως μέλος της «μαφίας του Κορυδαλλού».

Και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. 

Και οι δύο έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν.

Τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και τον Παναγόπουλο, ενέπλεξε από την πρώτη κιόλας κατάθεση του στην ΓΑΔΑ αλλά και αργότερα στον εφέτη -εδικό ανακριτή, ο καταδικασμένος πρωτοδίκως για το σκάνδαλο της Energa, επιχειρηματίας Άρης Φλώρος.

Οι δύο καταθέσεις έχουν δοθεί με αφορμή τη διερεύνηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, πού ήταν δικηγόρος του Άρη Φλώρου.

Στις καταθέσεις του αυτές για τη δολοφονία του συνηγόρου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, ο Φλώρος είχε υποστηρίξει ότι ο Αλ. Λυκουρέζος και ο έτερος συνήγορος εμπλέκονται σε εκβιασμό που του έγινε, προκειμένου να αλλάξουν τς καταθέσεις τους στο εφετείο οι αλβανοί κακοποιοί που τον είχαν “δώσει” ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου. Είχαν δηλαδή υποστηρίξει ότι ο Άρης Φλώρος είχε δώσει την εντολή.

Ο Γ. Αντωνόπουλος είχε αντιδικήσει με τον Άρη Φλώρο όταν ήταν δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ και διαχειριζόταν τα συμφέροντα του δημοσίου σε σχέση με το σκάνδαλο της Energa.

Διαβάστε επίσης: Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Συνελήφθη για τη «μαφία των φυλακών»

O Φλώρος λοιπόν όταν δολοφονήθηκε ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος επειδή -εκπροσωπώντας τον – αρνήθηκε να ενδώσει στους εκβιασμούς των αλβανών, κατέθεσε ότι τόσο ο Αλ.Λυκουρέζος όσο και ο άλλος δικηγόρος, που εκπροσωπούσαν τότε τον Γ.Αντωνόπουλο ήταν αυτοί που είχαν μπει μπροστά και ζητούσαν ένα αστρονομικό ποσόν ώστε να συμβάλλουν από την πλευρά τους στο να κλείσει η σε βάρος του υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας για την οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση του ΔΣΑ με αφορμή τα δύο εντάλματα σύλληψης

Οι συνομιλίες που τον «καίνε» τον Λυκουρέζο

Οι συνομιλίες που έπιασε ο κοριός ανάμεσα σε αλβανούς κακοποιούς και τον Γ. Αντωνόπουλο αλλά και έναν δημοσιογράφο, όπου γίνεται αναφορά σε εμπλοκή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην υπόθεση εκβιασμού σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου. 

28-01-2019

Συνομιλία Αντωνόπουλου – LEKOCAJ

Αναφέρονται στο θάνατο του TUSHA

Ο Lekocaj υποστηρίζει ότι ο θάνατος οφείλετε σε δηλητηρίαση και όχι σε χρήση ναρκωτικών και προτίθεται να προσδώσει δημοσιότητα σε αυτό.

(όπου Α LEKOCAJ και όπου Β Αντωνόπουλος)

Α: Επειδή εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο Κοίτα να μπορούμε να βρoύμε τέτοιο κανένα φράγκο για να το στείλουμε το πτώμα κάτω.

Β: θα κοιτάξω αυτό τώρα θα κοιτάξουμε

Α: Και εγώ θα πάρω… μίλα και με τον ΛΥΚΟΡΕΖΟ

Β: Ναι

Α: Μίλα και με τον Λυκουρέζο να μας βοηθήσει γιατί δυο εξακόσια κάνει τέτοιο να φύγει κάτω Αλβανία πρώτον και δεύτερον εγώ θα πάρω έναν δημοσιογράφο που τον ξέρεις εσύ έχω μιλήσει στο Τατιάνα Σταφανίδου μαζί του

Β: Ναι

Α: Και θα του πω ζητά ω αυτή την χάρη να μου κάνετε .έχω μιλήσει και με εσένα γατί αυτό είναι δολοφονία δεν είναι αυτό που λέτε εσείς πέθανε από την πρέζα .Κατάλαβες; τι θα κάνουμε ;

Β: Ωραία πες του το πες του το πες του το.

Α:Πες του και το κ Αλέξανδρο

Β: Εντάξει

Α: Πες ότι είναι δυο οκτακόσια να φύγει το τέτοιο

Β: Θα του το πω θα του το πω

Α: Η κάσα και να το πάμε κάτω. Να μας βοηθήσει με κανένα φράγκο .Και είναι και 1000 ευρώ να δώσουμε για τον Μπάκο να φύγει και αυτός.Να το παίξουμε λίγο τώρα με τον Μπάκο για να μην τέτοια …ξέρεις εσυ.

Β: Θα δούμε θα τα πω αλλά δεν σου υπόσχομαι γι αυτούς.

Α: Με καταλαβαίνεις τι σου λέω γιατί ήταν φίλος μας και ο Μπάκος και ο άλλος.Κατάλαβες;

Β: Λοιπόν θα μιλήσουμε αύριο

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη «μαφία των φυλακών»

28-01-2019

Συνομιλία μεταξύ Αντωνόπουλο – LEKOCAJ

(Όπου Α ο LEKOCAJ και Β ο Αντωνόπουλος)

Α: Εγώ είμαι.Τι κάνεις εσύ;

Β: Είμαστε στο Δικαστήριο με τον Φλώρο.

Α: Α, με τον πούστη.

Β: Ναι, γιατί είναι η Ενέργκα

Α: Α, είναι η Ενέργκα. Θα το βγάλεις το χαρτί ή δεν θα το βγάλεις;

Β: Όχι δεν θα βγάλω τίποτα σήμερα…

Β: Μπράβο, άκουσε με λίγο. Να το αφήσεις έκπληξη για την ημέρα του δύο εκατομμύρια και του πέντε εκατομμύρια…

6-02-2019

Συνομιλία LEKOCAJ με δημοσιογράφο

(Όπου Α ο δημοσιογράφος και Β ο LEKOCAJ)

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αναφέρεται σε ένα Cd το οποίο υπάρχει σε δικογραφία και δεν έχει απομαγνητοφωνηθεί ολόκληρο.

Β: Ναι όμως αυτοί μπορούν να πούμε εμείς θέλουμε για την υπόθεση δεν μπορουμε να ακουμε 68 giga που μιλάνε ο κόσμος ότι θέλουνε.

Α: Δεν έχει σημασία θα του πεις ποιά θέλεις ακριβώς, του πει ο δικηγόρος από εκεί μέχρι εκεί. όχι,όλα,θα του πει θέλω από εκεί ως εκεί να το εξετάσετε από το τάδε λεπτό …

Β: Ναι υπάρχει εκεί μέσα, υπάρχει ότι ο Αλέξαντρος ο πως τον λένε ο Λυκουρέζος. Ζητάει από τον Ζαφειρόπουλο υποτίθεται δύο εκατομμύρια εγώ ζητώ πέντε εκατομμύρια, ε κάποιος άλλος ζητάει ένα εκατομμύριο

Α: Α, είναι αλήθεια αυτά.

Β: Είναι αλήθεια;

Α: Ναι υπάρχει σε κατάθεση. Από το δικηγόρο Αναγνωστόπουλο, του Φλώρου.

Β: Μπράβο εκεί είναι το ωραίο.

Α: Το θέμα είναι άλλο να το καταθέσεις και άλλο η φωνή,κατάλαβες; Γινόταν παζάρια.

Β: Έγιναν τα παζάρια, είναι μάρτυρας εγώ γι αυτό. Ο Μπάκος (σ.σ. ο συνεργός που δολοφόνησαν στη φυλακή) ξέρεις τι έκανε;Πήρε πενήντα χιλιάρικα για να μην μιλήσει. Όμως τώρα βγαίνουν αυτά και ξέρεις και το άλλο; Μουφεραν ένα χαρτί εδ΄β εμένα στον Κορυδαλλό να το υπογράψω για τριάντα χιλιάρικα. Μου είπαν να σου δώσουν τριάντα χιλιάρικα να υπογράψεις ένα χαρτί, ότι με έβαλε εμένα ο κύριος Αντωνόπουλος να πω αυτά τα παζάρια τα είχε κάνει ο….

Α: Ο Λυκουρέζος.

Β: Ο Λυκουρέζος με τον Αντωνόπουλο επειδή δεν …(ακατάληπτο) αυτό το χαρτί το έχω εδώ. 

Διαβάστε επίσης: Βαριά ονόματα της δικηγορίας και της πολιτικής «δίνει» ο δικηγόρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση Φλώρου-Energa

Διαβάστε επίσης: «Μαφία φυλακών»: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Αντωνόπουλος – Διατάχθηκε η μεταγωγή του

Διαβάστε επίσης: ΔΣΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πειθαρχικής έρευνας για δικηγόρους που εμπλέκονται στη μαφία των φυλακών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter