Στον εισαγγελέα γνωστός DJ που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του

Στον εισαγγελέα γνωστός DJ που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του
Πηγή φωτογραφίας: Pixabay

Στον εισαγγελέα οδηγείται τη Δευτέρα ο γνωστός DJ ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύντροφο του όταν εκείνη εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, με τον καινούργιο της σύντροφο.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο διάσημος DJ διασκέδαζε με την παρέα του, όταν στο κλαμπ έφτασε η πρώην σύντροφος του (γνωστό μοντέλο) με τον άντρα που την συνόδευε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του DJ, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, αρχικά υπήρξε ένας διαπληκτισμός, αλλά στη συνέχεια να ήρθε στα χέρια με τον νυν σύντροφο του μοντέλου.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκε με την κοπέλα και τον νυν σύντροφο της στο τμήμα της Γλυφάδας ενώ το μοντέλο έχει κάνει μήνυση σε βάρος του, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου.

«Είναι βαριές οι κατηγορίες που αποδίδονται στον εντολέα μου, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς ποιες είναι. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ακόμα και για ενδοοικογενειακή βία, γιατί ήταν ζευγάρι με την κοπέλα. Θα είναι δύσκολη μέρα σήμερα», είπε στον ALPHA ο δικηγόρος του γνωστού DJ, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter