Super League 1: Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται – Ούτε σήμερα ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Super League 1: Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται – Ούτε σήμερα ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Αυτό που λίγο πολύ ανέμεναν όλοι, συνέβη και στη σημερινή (19/8) συνεδρίαση της Super League 1, καθώς για μια ακόμα φορά δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος κι έτσι η έναρξη του παραμένει στον «αέρα».

Το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς, όπως ήταν προγραμματισμένο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/8) ενώ για την ώρα, θεωρείται πολύ δύσκολο να ξεκινήσει το μεθεπόμενο διήμερο (28-29/8). Στη συνέχεια υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και το πλέον πιθανό είναι να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική στις 11 Σεπτεμβρίου!

Σήμερα, επτά ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα), ψήφισαν υπέρ της προκήρυξης και οι επτά άστεγες μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ (Αστέρας, Βόλος, Λαμία, Απόλλων, Παναιτωλικός, Ιωνικός) ψήφισαν κατά.

Αν την ερχόμενη Δευτέρα (23/08) που έχει οριστεί Γενική συνέλευση, βρεθεί λύση με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των “άστεγων” ομάδων, κάτι που θεωρείται απίθανο με τα σημερινά δεδομένα και ψηφιστεί η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα, τότε μπορεί να έχομε σέντρα στις 28 του μήνα. Δύσκολο έως ακατόρθωτο…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter