Super League: Άνω – κάτω τα πλέι οφ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού – Τα δεδομένα

Super League: Άνω – κάτω τα πλέι οφ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού – Τα δεδομένα

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League επηρεάζει… άμεσα το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα στις 2 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ και στις 9 Μαΐου στο Φάληρο, γεγονός που θα οδηγήσει εκ νέου στην αλλαγή του αγωνιστικού τους προγράμματος.

Τα δύο ματς με τους Άγγλους έχουν οριστεί πάνω σε προγραμματισμένες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ, γεγονός που οδηγεί αυτόματα σε νέα αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, την Πρωτομαγιά είχε οριστεί η διεξαγωγή του ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός, το οποίο μεταφέρθηκε λόγω της παρουσίας των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League. Επίσης, θα αναβληθεί και το ΟλυμπιακόςΑΕΚ, ματς προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου, μία ημέρα δηλαδή πριν τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Καραϊσκάκης».

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχει δημιουργηθεί… αναστάτωση όσον αφορά το πότε θα οριστούν τα δύο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, καθώς οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι δυσεύρετες, ελέω Πάσχα και τελικού Κυπέλλου.

Μένει να φανεί τι θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά, το να αγωνιστεί δηλαδή ο Ολυμπιακός τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και να μεταφερθούν για λίγες ημέρες αργότερα οι τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ, όπως και ο τελικός Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αποθεωτική υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο – Πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών ο Τζολάκης (Photos – Video)

Βαθμολογία UEFA: Τα δεδομένα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού – Η διαφορά από την 15η θέση

Ολυμπιακός: Πότε θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα – Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Conference League

Ολυμπιακός: Με ήρωα τον Τζολάκη έγραψε ιστορία – Πρόκριση στους «4» του Conference League

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τα πέναλτι και οι ιστορικές αποκρούσεις του Τζολάκη (Video)

Conference League: Η Μπριζ έσβησε τα όνειρα του ΠΑΟΚ, τον απέκλεισε από τα ημιτελικά με δύο νίκες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter