Super League: Δίκαιη μοιρασιά, Λαμία – Ατρόμητος 1-1

Super League: Δίκαιη μοιρασιά, Λαμία – Ατρόμητος 1-1

Στη Λαμία, η ομώνυμη ομάδα και ο Ατρόμητος έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην 18η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 8ο λεπτό τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ. Ο Κιάρτανσον πλάσαρε ο Σαράνοφ έδιωξε σωτήρια με το πόδι, ο Γκοράνοφ απέτυχε να διώξει και ήρθε ο Ροτάριου από κοντά να κάνει το 0-1. Οι της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε οριστικά…

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και στο πρώτο 45λεπτο είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μανούσο (17′) και Μπεχαράνο (43′).

Στο 2ο ημίχρονο, η Λαμία ήταν εκείνη που αιφνιδίασε με τη σειρά της τον Ατρόμητο, καθώς στο 47′ από κόρνερ του Μπεχαράνο ο Κορνέζος με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.

Η Λαμία προσπάθησε να φτάσει και στην ανατροπή και ο Ατρόμητος βρήκε κενά στις αντεπιθέσεις και είχε δοκάρι σε σουτ του Φριτζόνσον στο 70′.

Κι ενώ η Λαμία πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, στο 82′ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Γκοράνοφ. Ομως ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και αρκέστηκε στην ισοπαλία…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος “κιτρίνισε” τους Σλίβκα, Ντε Μποκ, Γκοράνοφ (2).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (74′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (74′ Ντε Βισέντι) Ρόμανιτς, Βέργος (82′ Σιμόν), Μανούσος (61′ Τσιλούλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Φριτζόνσον (79′ Οικονομίδης) Ρομπάιγ (85′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (79′ Τζαβίδας), Ροτάριου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter