Super League: Ισοπαλία – «αυτοκτονία» στο 94′ για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Super League: Ισοπαλία – «αυτοκτονία» στο 94′ για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90’ στον αγώνα της Τρίπολης, αλλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο δέχθηκε δύο γκολ και ο Αστέρας τον ισοφάρισε (2-2).

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Νάσμπεργκ. Εχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να πετύχει το δεύτερο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Νάρεϊ στο 36’. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 39’ με τον Σίτο.

Ο χρόνος κυλούσε και το ματς ήταν ρευστό με τον Μπράντον να σκοράρει στο 82’ και να κάνει το 2-0. Κάπου εκεί οι ασπρόμαυροι πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Ο Αστέρας είχε διαφορετική άποψη και στο 90’ ο Σίτο έκανε το 2-1. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94’ ο Πίτσου ξέρανε τον Δικέφαλο, ισοφαρίζοντας τον σε 2-2.

«Δεν έχω κάποια εξήγηση, κάναμε μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ, ελέγχαμε το παιχνίδι για 90 λεπτά. Ήμασταν ακόμη 1-2 μπροστά, υπό τον φόβο του να χαθεί η νίκη, κάναμε άλλο ένα λάθος και το πληρώσαμε. Το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει τη σεζόν μας», δήλωσε ο Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα, θα φανεί χρήσιμο για το μέλλον. Είναι πραγματικά κρίμα το να έχουμε χάσει τέτοιους βαθμούς. Είχαμε την κατοχή μας και δεν μπορέσαμε με το 1-2 να διαχειριστούμε το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σανταφέ, Νάρεϊ, Νάσπεργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς

Αστέρας Τρίπολης: (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος,  Γκαρθία (46’ Γκαρντάβσκι), Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες (86’ Τασουλής), Αλάγκμπε, Σανταφέ (70’ Προύντζος),  Ριέρα (77’ Τιλίκα), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες (87’ Κωστέας).

ΠΑΟΚ: (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (88’ Φελίπε  Σοάρες), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (89’ Κετζιόρα), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (68’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (77’ Τάισον), Ολιβέιρα (68’ Μπράντον).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter