Super League: Κροάτης διαιτητής στο Φάληρο, Λευκορώσος στο Χαριλάου

Super League: Κροάτης διαιτητής στο Φάληρο, Λευκορώσος στο Χαριλάου

Ο 43χρονος Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, ο οποίος στην τρέχουσα περίοδο σφύριξε τα παιχνίδια Άρης-Ολυμπιακός 1-2 και Άρης-ΑΕΚ 0-1, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» στο Φάληρο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ, με τον Μεϊντάνα.

Ξένος διαιτητής ορίστηκε και στο Άρης – ΑΕΚ. Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ είναι από την κατηγορία Elite της UEFA και σφύριξε και το περσινό Άρης-ΑΕΚ 1-4 για τα πλέι οφ! Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Μ.Δημόπουλο.

Αναλυτικά οι διαιτητές για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ:

Σάββατο 10/4: 15:00 Βόλος-Παναιτωλικός: Σιδηρόπουλος (Λ.Δημητριάδης, Τζιουβάρας, 4ος Κοτσάνης, VAR: Γκορτσίλας, Μωυσιάδης), 17:15 Απόλλων-ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (Μπουξμπάουμ, Καραγκιζόπουλος, 4ος Φωτιάς, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος), 19:30 Ατρόμητος-Λάρισα: Κουμπαράκης (Αλεξέας, Σαμοΐλης, 4ος Σκουλάς, VAR: Τζοβάρας, Παπαδάκης).

Κυριακή 11/4: 15:00 Άρης-ΑΕΚ: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μεσλίνκα, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Στούκαν, Μ.Δημόπουλος), 17:15 Αστέρας-ΠΑΟΚ: Καραντώνης (Απτόσογλου, Κόλλιας, 4ος Γκάμαρης, VAR: Μανούχος, Καλαμπόκης), 19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μπέμπεκ (Πάτακι, Ζομπένιτσα, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Ρεϊνσρέμπερ, Μεϊντάνας).

Δευτέρα 12/4:19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία: Παπαπέτρου (Κουρομπύλια, Κολοσιώνης, 4ος Βάτσιος, VAR: Τζήλος, Χριστάκογλου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter