Super League: Με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη το πρόγραμμα της Κυριακής

Super League: Με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη το πρόγραμμα της Κυριακής

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το «μενού» της τρίτης ημέρας της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Στις 19:00, ο Άρης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (Cosmote Sport 2), με στόχο να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα (3-0). Η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και προσδοκά να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, ενώπιον των οπαδών της.

Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή σε μία… αφιλόξενη για εκείνον έδρα, εκείνη του ΟΦΗ (Cosmote Sport 1), καθώς μετρά επτά χρόνια (2015) δίχως νίκη στο Ηράκλειο. Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ο οποίος είναι πλέον… κάτοικος Λισαβόνας, ενώ θα στερηθούν των υπηρεσιών του νεοαποκτηθέντα Μπερνάρ, αλλά και του τραυματία Μάγκνουσον. Ο δε ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει την καλή εντός έδρας παράδοση κόντρα στο «τριφύλλι».

Στις 21:45, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, επιδιώκοντας να «χτίσει» σερί νικών, μετά το αγχωτικό 1-0 επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Περιστερίου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με ψυχολογία, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-1 εντός έδρας στην πρεμιέρα.

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter