Super League: Νίκη με ανατροπή επί του Άρη για τον Παναθηναϊκό που παραμένει στη μάχη του τίτλου

Super League: Νίκη με ανατροπή επί του Άρη για τον Παναθηναϊκό που παραμένει στη μάχη του τίτλου

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης», καθώς ο Αρης προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, ωστόσο αντέδρασε και απέδρασε με το «διπλό» (2-1) σε μία δύσκολη έδρα. Με την εμφάνιση τους οι πράσινοι έστειλαν μήνυμα πως παραμένουν διεκδικητές του τίτλου.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Οντουμπάγιο, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Σάρλια και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και προσπαθούσαν να κάνουν τη ζημιά κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τους Βαγιαννίδη, Μαντσίνι. Ο Αργεντινός επιθετικός ισοφάρισε στο 36’ (1-1), μετά από εξαιρετική ασίστ του Ιωαννίδη, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε παίζοντας φουλ επίθεση και τελικά το νικητήριο γκολ το πέτυχε ο Παλάσιος στο 86’.

«Σίγουρα τα παιχνίδια εδώ είναι πολύ δύσκολα, σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και έχει τεράστια σημασία για μας η σημερινή νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όχι τόσο όμορφο ποιοτικά. Και οι δύο ομάδες για δικούς τους λόγους ήθελαν τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε: « Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και οι δύο ομάδες ήμασταν συγκεντρωμένες. Δεν είναι ένα ματς που βγάζει πολλές φάσεις. Σε αυτές που είχαμε εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε γκολ, έπρεπε να το ανατρέψουμε και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Ήταν καλό βράδυ για εμάς. Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους πρέπει να κάνει τέτοιες ανατροπές.

Είμαστε υπό τρομερή πίεση, κάνουμε λάθη. Δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Σημαντικό να κερδίζουμε γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε καλύτεροι ενόψει της συνέχειας που μας περιμένει και στο πρωτάθλημα και στα Play offs».

Ο Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν (Δανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σάρλια.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (83’ Γκρέι), Νταρίντα, Πάλμα (70’ Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (83’ Νταμπό), Ιτούρμπε (65’ Ρουπ), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (80’ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (63’ Παλάσιος), Μαντσίνι (63’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (80’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (73’ Σπόραρ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter