Super League: Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό

Super League: Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό

Ένα γκολ του Γκρέι ήταν αρκετό για τον Αρη να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να πάρει τη νίκη 1-0 στην 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Αρης ήταν κυρίαρχος στον αγώνα κι έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερη σε έκταση νίκη επί ενός αντιπάλου που φάνηκε σε ελάχιστες μόνο στιγμές στο ματς.

Ο γηπεδούχος στο πρώτο μέρος δύο φορές πέτυχε γκολ από ισάριθμους συνδυασμούς Μαντσίνι (ασίστ) και Γκρέι (σκόρερ) στο 23’ και το 33’ αλλά και τις δύο φορές τα γκολ ακυρώθηκαν μετά από έλεγχο του VAR επειδή ο σκόρερ ήταν για λίγα εκατοστά οφσάιντ…

Στο ίδιο διάστημα ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις αλλά φάνηκε ελάχιστα απειλητικός στην εστία του Κουέστα. Αντίθετα ο Αρης πίεσε όσο περνούσε η ώρα πιο πολύ τους φιλοξενούμενους και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 10 τελικές στο 45λεπτο ενώ ο Παναιτωλικός μόλις μια, ενώ η κατοχή μπάλας έφτασε στο 70% για τον Αρη…

Σο β’ μέρος ο Αρης πίεσε ασφυκτικά τους Αγρινιώτες και δικαιώθηκε στο 52’. Ο Μαντσίνι βρήκε ξανά στον Γκρέι, κατέληξε πάλι στα δίχτυα του Ανέστη μετά τη κεφαλιά του Αγγλου φορ και αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε (1-0). Στη συνέχεια ο Αρης ήταν εκείνος που εξακολουθούσε να πιέζει αναζητώντας το δεύτερο γκολ που θα τελείωνε οριστικά το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτη φορά στο 67’ με τον Μλάντεν ενώ στο 69’ οι αμυντικοί του Παναιτωλικού έσωσαν το πλασέ του Γκρέι για το 2-0. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αρη στο 78’ με τον Ματέο Γκαρσία που έσωσε ο Λιάβας, για να απαντήσει ο Παναιτωλικός με τον Πέδρο στο 81’. Οι φάσεις στο φινάλε διαδέχονταν η μια την άλλη, αφού ο Γκρέι συνέχισε να χάνει ευκαιρίες όπως και στο 83’.

Πλήγμα για τον Αρη ότι στο φινάλε του αγώνα έχασε με τραυματισμό τον Πάλμα που αποχώρησε με φορείο.

Ο διαιτητής Ζαμπαλάς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κολοβό, Φλόρες, Μάρτενσον, Ετέμπο, Καρέλη.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Μαντσίνι (71’ Νταμπό), Μ. Γκαρθία (80’ Ιτούρμπε), Γκαρσία, Πάλμα (89’ Εμπαγκατά), Γκρέι.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (69’ Σενγκέλια), Φλόρες, Ντίας, Νταγκό (75’ Ξενιτίδης), Κολοβός (75’ Πέδρο), Καρέλης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter