Super League: Στο 1-1 Παναιτωλικός και ΠΑΣ, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς

Super League: Στο 1-1 Παναιτωλικός και ΠΑΣ, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την Παρασκευή την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να αναλώνονται πως να μη δεχθούν γκολ παρά να πετύχουν.

Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός πίεσε για ένα δεκάλεπτο χωρίς να απειλήσει τον ΠΑΣ που ισορρόπησε το ματς και απείλησε με τον Καραχάλιο στο 56′. Στο 63′ ο Καρέλης έχασε την μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με βιαστικό σουτ άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 83′ οι Πέντρο και Ντουάρτε συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό. Ομως ο ΠΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 89′ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Εραμούσπε.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου «κιτρίνισε» τους Μλάντεν, Ασεβέδο, Εραμούσπε.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν (49′ Μάρτενσον), Ντίας, Κολοβός (72′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσει (81′ Ντουάρτε), Καρέλης (81′ Πέντρο).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τσίνο, Ριένστρα (71′ Νίνης), Παμλίδης, Κιάκος, Μπάλαν (81′ Σταματελόπουλος)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter