Super League: Στο 1-1 Βόλος και Λαμία, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Super League: Στο 1-1 Βόλος και Λαμία, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Βόλος και Λαμία μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς στην πρεμιέρα της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η Λαμία που «καιγόταν» για τους βαθμούς προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής ήταν ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο. Δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες με κορυφαία στο 5′ του Ασκόφσκι και στο 38′ προηγήθηκε στο σκορ με πολύ ωραία προσπάθεια του Τσιλούλη.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βόλος ειχε την υπεροχή αλλά αναλώθηκε σε ακίνδυνα στημένα γεμίσματα με τη Λαμία να ελέγχει απόλυτα το ματς. Πάντως είχε την ατυχία να χάσει στο 63′ με τραυματισμό τον Τσιλούλη (γύρισε ο αστράγαλός του) που αποχώρησε με φορείο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 72′ με τον Τσιρίνος. Τελικά στο 86′ από λάθος του Αμπάντα σε ένα ακόμη στημένο του Βόλου, ο Κούτσιας από κοντά με το… γόνατο, ισοφάρισε 1-1 και λύτρωσε την ομάδα του.

Ο διαιτητής Αγγελάκης “κιτρίνισε”  τους Αλχο (αποβλήθηκε με 2η κάρτα στις καθυστερήσεις), Τσιλούλη, Μεσκίδα, Κορνέζο.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46′ Τάχατος), Τσοκάνης (75′ Μεσκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (75′ Καρτάλης), Πιρές (46′ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89′ Κάτσε), Κούτσιας.

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72′ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82′ Παπαδόπουλος), Νούνιες (66′ Σλίβκα), Τσιλούλης (66′ Μανούσος), Βέργος (72′ Μεδίν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter