Δήμος Αθηναίων – Συνάντηση Ζαχαριάδη και Δούκα: «Εφικτή η ανατροπή, ζητούμενο να ηττηθεί ο Μπακογιάννης» (Photos)

Δήμος Αθηναίων – Συνάντηση Ζαχαριάδη και Δούκα: «Εφικτή η ανατροπή, ζητούμενο να ηττηθεί ο Μπακογιάννης» (Photos)

«Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ηττηθεί η διοίκηση Μπακογιάννη, που έχει αποτύχει στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης και η Αθήνα να μπορέσει να γυρίσει σελίδα», όπως υπογράμμισε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Πρόσθεσε, επίσης: «Για την «Ανοιχτή Πόλη» είναι μεγάλο στοίχημα να υπάρξει μία πολιτική και προγραμματική συμφωνία με την «Αθήνα Τώρα» και με βάση αυτό, είχαμε συνάντηση πάνω σε τρεις πυλώνες: Ζήτημα ενέργειας, ζήτημα προστασίας της κατοικίας και της ανάσχεσης του real estate και τρίτον έθεσα το ζήτημα μετεγκατάστασης του διοικητικού κέντρου της Πόλης στην ΠΥΡΚΑΛ» .

«Οι απόψεις μας είναι κοντινές. Για να γίνει πολιτική ανατροπή δεν αρκεί να αθροίσουμε δυνάμεις, αλλά να ξυπνήσουμε τον κόσμο που απείχε την Κυριακή. Η κινητοποίηση της αποχής μπορεί να δώσει άλλο αποτέλεσμα, για το καλό της Αθήνας» ανέφερε.

Το debate Δούκα – Μπακογιάννη

Υπογραμμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί τελικά η τηλεμαχία μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Χάρη Δούκα.

Δείτε επίσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Κλειδώνουν» οι όροι για το debate Μπακογιάννη – Δούκα

Σε αυτό το μήκος κύματος, συνάντηση της διεύθυνσης της ΕΡΤ με τους εκπροσώπους των Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, προκειμένου να «κλειδώσουν» οι όροι διεξαγωγής του debate των δύο υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας.

Το debate θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 21:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και από το ERTNEWS.

Διαβάστε σχετικά: Αυτοδιοικητικές εκλογές: Συμφωνία Μπακογιάννη – Δούκα για debate ενόψει β’ γύρου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter