Συναυλία Λεξ: «Πλημμύρισε» το Καυταντζόγλειο, αποθέωση για τον ράπερ – Η ΕΛΑΣ «ξαναχτύπησε» (Video)

Συναυλία Λεξ: «Πλημμύρισε» το Καυταντζόγλειο, αποθέωση για τον ράπερ – Η ΕΛΑΣ «ξαναχτύπησε» (Video)

Τεράστιο γεγονός αποτέλεσε (και) στη Θεσσαλονίκη η συναυλία του Νο1 καλλιτέχνη της χιπ χοπ σκηνής Λεξ, καθώς πάνω από 25.000 κόσμου πλημμύρισαν το Καυταντζόγλειο Στάδιο. Τα μηνύματα για την επιτυχία της συναυλίας έφθαναν από νωρίς καθώς ουρές σχηματίστηκαν στο γήπεδο τρεις ώρες πριν την έναρξή της.

Οι χιλιάδες θεατές έσπευσαν απ’ όλη τη Ελλάδα και κατέκλυσαν τόσο κερκίδες όσο και την αρένα του σταδίου αποθεώνοντας τον ράπερ που έφερε ξανά στο προσκήνιο το πολιτικό τραγούδι.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως η συναυλία είναι sold out. Με προπωλημένα 27.700 εισιτήρια.

Δεκάδες πούλμαν ναυλώθηκαν από Κοζάνη, Καστοριά, Κομοτηνή ακόμα και την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ξυπνώντας μνήμες απί τη μεγαλειώδη συναυλία πριν από μερικούς μήνες στη Νέα Σμύρνη.

Το σωματείο της Μαλαματίνα

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας εκπρόσωποι του σωματείου των εργαζομένων στη Μαλαματίνα ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να στείλουν το δικό τους αγωνιστικό μήνυμα με το πανό που έγραφε: «ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!»

Επεισόδια στο τέλος της μεγάλης συναυλίας

 

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη συναυλία του Λεξ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν για άλλη μια φορά επίδειξη ισχύος με μαζική ρίψη χημικών και κρότου λάμψης σε κόσμο που αποχωρούσε από τη συναυλία.  Στο στόχαστρο των ανδρών της ΕΛΑΣ βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι χώροι εκτός και εντός του ΑΠΘ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter