Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: Μάλλον κάπου ….έχασε την μπάλα (Video)

Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: Μάλλον κάπου ….έχασε την μπάλα (Video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τις τεράστιες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας προσπάθησε να αποδώσει το μέγεθος της καταστροφής, όχι στην ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους, αλλά στην κλιματική κρίση, που μας δείχνει – όπως είπε – ότι όλα πρέπει να αλλάξουν.

Επαναλάμβανε συνεχώς το μόνο επίτευγμα ότι «δεν θρηνήσαμε θύματα» με εξαίρεση τον εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, ενώ υποστήριξε προκλητικά ότι η στρατηγική των εκκενώσεων απέδωσε και ότι μπορεί μεν να κάηκαν εκατοντάδες σπίτια αλλά «σώθηκαν οικισμοί».

Διαβάστε επίσης: Αμετανόητος ο πρωθυπουργός: Όλα λειτούργησαν καλά μας ξεπέρασε η κλιματική αλλαγή – Mη επιλογή oι πρόωρες εκλογές

Επιχειρώντας να κατευνάσει την οργή των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, που έχει επικεντρωθεί στο πρόσωπό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το «θάρρος» του να ζητήσει συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι ήταν «αυθόρμητη, ηθική και προσωπική συμπεριφορά, αλλά και πολιτική πράξη».

Επιπλέον, υπήρξε και ένα σημείο της συνέντευξης που χωρίς καμία υπερβολή δεν πρέπει ούτε ο ίδιος να κατάλαβε τι είπε. Μάλλον από την πολλή σιγουριά κάπου έχασε την μπάλα.

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter