Σύριγο σβήσε…

Σύριγο σβήσε…

Έτσι έλεγε ένα graffiti κάποτε σε μια αίθουσα στο Πάντειο. Ήταν οι μέρες όπου ο Άγγελος Συρίγος κατηγορούσε στους φοιτητές του την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για ξεπούλημα της Μακεδονίας και έκανε λόγο για την «προβληματική» Συμφωνία των Πρεσπών. Αρκετά χρόνια μετά βρήκε παρωχημένη και την Συνθήκη της Λωζάνης… άραγε οι ψηφοφόροι του 41% ακούν; Θα αγανακτήσουν με την μεγάλη διανόηση των διεθνών σχέσεων που δεν της ξεφεύγουν απλά «προβληματικές διατυπώσεις», αλλά μπαρούφες που κάνουν τους απανταχού ανιστόρητους ακροδεξιούς στην απέναντι όχθη του Αιγαίου να χαίρονται.

Πώς γίνεται να είναι παρωχημένη η συνθήκη που κατοχύρωσε την Δ. Θράκη στην Ελλάδα, τον Έβρο ως σύνορο και έφερε την ειρήνη μεταξύ των 2 χωρών μετά από την Μικρασιατική Καταστροφή; Την απάντηση θα μπορέσει να σας τη δώσει και ο Φατίχ Τερίμ… άλλωστε έχει καλές σχέσεις με τους Γκρίζους Λύκους.

Τι να κάνουμε… για τον Άγγελο Συρίγο ο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι δα και ο άριστος Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος θα παρακολουθούσε τουλάχιστον όλα τα μέλη των αντιπροσωπιών στην Λώζανη. Οργανωμένα πράγματα σαν το «μασάζ» συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου που ξεκίνησε ο Συρίγος με την πρόσφατη δήλωσή του.

Για το 41% όλα αγοράζονται και πωλούνται. Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter