ΣΥΡΙΖΑ: «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» – Τηλεοπτικό σποτ για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» – Τηλεοπτικό σποτ για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου (Video)
Σποτ ΣΥΡΙΖΑ

«Στις 10 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης προέδρου. Διαμορφώνουμε το αύριο, ένα αύριο που ξεκινάει από εμάς», τονίζεται στο τηλεοπτικό σποτ που άρχισε να προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας μαζική συμμετοχή στις κάλπες που θα αποφασίσουν ποιος από τους πέντε υποψήφιους θα είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Διαμορφώνουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς. Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα», ακούγεται στο βίντεο που δείχνει πρόσωπα πολιτών και στιγμές από την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα ενώ ακούγεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης. Εκφραστής της ελπίδας. Μαζί συνομιλήσαμε με την ιστορία. Μαζί τη γράψαμε. Και τώρα, μαζί γράφουμε την επόμενη σελίδα».

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή προέδρου θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του κόμματος και όσοι – ες γίνουν μέλη του κόμματος την ημέρα της πρώτης εκλογικής διαδικασίας (10 Σεπτεμβρίου), όπως έγινε και στις 15/5/2022.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter