ΣΥΡΙΖΑ: Άφθονο γέλιο χάρισε για μια ακόμα φορά ο Καλογρίτσας στην Προανακριτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άφθονο γέλιο χάρισε για μια ακόμα φορά ο Καλογρίτσας στην Προανακριτική

«Η σημερινή κατάθεση Καλογρίτσα στην Προανακριτική χάρισε για μια ακόμα φορά άφθονο γέλιο και νέες αντιφάσεις» σχολιάζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας της τελευταίας κατάθεσης του πρωταγωνιστή της υπόθεσης και απρόβλεπτου εργολάβου.

Δείτε επίσης: Ομολογία Καλογρίτσα στην Προανακριτική: Τα 3 εκατ. ευρώ πήγαν στην εταιρία του γιου μου

Κατά τις πηγές, ο μάρτυρας οδήγησε τον πρόεδρο της Επιτροπής στο σημείο να του δείξει τη μήνυση που ο ίδιος ο Καλογρίτσας έχει καταθέσει εναντίον της CCC και στην οποία στηρίχθηκε η σύσταση της προανακριτικής.

Γι΄ αυτό και αφηγούνται τον εξής διάλογο από τη σημερινή εξέταση του Χρ. Καλογρίτσα:

ΤΖΑΚΡΗ: Να σας διαβάσω από τη σελίδα 23 της έγκλησής σας….

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Δεν την έγραψα εγώ την έγκληση, ο Τοξότης (σ.σ. συμφερόντων Καλογρίτσα) την έγραψε. Τι σχέση έχω εγώ με τον Τοξότη; Δεν θυμάμαι τι λέει η μήνυση.

ΚΕΛΕΤΣΗΣ: Πάρτε τη μήνυση που κάνατε και διαβάστε την…

«Κατά τα άλλα, ο κ. Καλογρίτσας έκαψε και πάλι το σενάριο περί ¨μπροστινού¨, παραδεχόμενος ότι έβαλε 14,5 εκατ. ευρώ για να κατέβει στον διαγωνισμό. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι ¨η οικογένειά μου έβαλε σε αυτή τη δουλειά πολλές δεκάδες εκατομμύριᨻ σημειώνουν.

Σύμφωνα με τις πηγές, κορυφαία στιγμή της κατάθεσης Καλογρίτσα ήταν όταν ομολόγησε στεγνά ότι τα 3 εκατ. ευρώ της εγγυητικής κατέληξαν στην εταιρεία Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, παραθέτοντας τον σχετικό διάλογο:

ΤΖΑΚΡΗ: Χρωστάτε 3 εκατ. ευρώ (σ.σ.: στους Χούρι).

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν γυρνάω πίσω λεφτά.

«Ευχαριστούμε, τέλος, τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής, κ. Σταύρο Κελέτση που έδωσε την ευκαιρία στον κ. Καλογρίτσα να θυμηθεί τη μήνυσή του…» καταλήγουν με νόημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter