ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές – Πώς γίνεται η αίτηση

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές – Πώς γίνεται η αίτηση

Καθυστέρησε λίγες μέρες (αναμενόταν να ανοίξει στις 25 Ιανουαρίου) αλλά η πλατφόρμα στο iSYRIZA για τις αιτήσεις όσων επιθυμούν να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ενεργή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση της αίτησης, είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν από την Πολιτική Γραμματεία, η οποία θα αποφασίσει ποιοι θα συμμετέχουν στις εσωκομματικές προκριματικές εκλογές, από τις οποίες θα εκλεγούν τα 40 ονόματα που θα συμπληρώσουν το ευρωψηφοδέλτιο. Οι νυν ευρωβουλευτές, Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά θα είναι υποψήφιοι χωρίς να περάσουν την παραπάνω διαδικασία.

Η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος θα αποφασίσει ποιοι θα αξιολογήσουν τα βιογραφικά, πώς και πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και αν θα υπάρξει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ή αν θα σπάσει ανά περιφέρειες.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στη σχετική πλατφόρμα του iSYRIZA:

«Αγαπητέ/ή, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου να συμμετάσχεις στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις Ευρωεκλογές 2024.

Σημαντική σημείωση: Μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου αποκλειστικά μέσω της κάτωθι φόρμας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε αιτήσεις μέσω – π.χ. – επιστολής ή email.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της υποβολής της αίτησής σου, θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης από τον iSYRIZA. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Επιτροπή θα ανακοινώσει την τελική επιλογή για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή χρειάζεσαι διευκρινίσεις αναφορικά με τη συμπλήρωση της αίτησής σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο contact@isyriza.gr.»

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Έντονες προετοιμασίες για το πρώτο αναπτυξιακό Συνέδριο – Οι θεματικές και το αναλυτικό πρόγραμμα

Η αλήθεια για τις σχέσεις Κασσελάκη και Πολάκη – «Υπάρχει καπνός, αλλά όχι φωτιά» λένε από την Κουμουνδούρου

 ΣΥΡΙΖΑ: «5 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ, 5 χρόνια κυβέρνηση αναλγησίας» (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter