ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένος να μείνει στην προεδρία ο Κασσελάκης ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών

ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένος να μείνει στην προεδρία ο Κασσελάκης ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών

«Οι σύνεδροι αποφάσισαν -και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι- να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο, παρά όσα έγιναν και τη λυπηρή εικόνα του συνεδρίου» ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και κάνοντας έναν απολογισμό του τετραημέρου.

«Κάθε μέρα, και το κόμμα και όλοι μας και ο πρόεδρος του κόμματος κρίνονται», υπογράμμισε και απάντησε σε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε νέες εσωκομματικές εκλογές σε περίπτωση κακού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές:

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ. Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια Όργανα, θα εκτιμήσουν το αποτέλεσμα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Ο πρώην υπουργός απέκλεισε μια νέα διάσπαση. «Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί εκτός κι αν γίνουν κι άλλα πράγματα που περνάνε τις γραμμές» τόνισε με νόημα…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Και τώρα… ευρωεκλογές – «Όχι σε προθεσμίες και λευκές επιταγές» δηλώνουν κορυφαία στελέχη

«Εάν χρειαστεί να ξανακερδίσω, θα ξανακερδίσω»

Παρότι ο Χρήστος Σπίρτζης -καθώς και άλλα κορυφαία στελέχη- αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετύχει τους εκλογικούς του στόχους τον Ιούνιο, ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει αποφασισμένος πως θα παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος.

«Θα παραμείνω ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές. Έχω τεράστια εντολή από τα μέλη του κόμματος να κάνω ακριβώς αυτό και έχω εντολή να μετασχηματίσω τον ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα» τόνισε στη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

«Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, με χαρά να με αμφισβητήσει. Εάν χρειαστεί να ξανακερδίσω, θα ξανακερδίσω. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν είναι θέμα αλαζονείας. Τα μέλη μίλησαν…» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κέρδιζα τις εκλογές με 90% – Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter