ΣΥΡΙΖΑ: Επιχείρηση εξωστρέφεια – Εκδηλώσεις για την Οικονομία την Τρίτη και για την Ευρώπη την Πέμπτη

ΣΥΡΙΖΑ: Επιχείρηση εξωστρέφεια – Εκδηλώσεις για την Οικονομία την Τρίτη και για την Ευρώπη την Πέμπτη
EUROKINISSI

Στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή το απόγευμα Βουλή -παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη– αποφασίστηκαν οι άμεσες πολιτικές κινήσεις του κόμματος.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για την ακρίβεια και το φορολογικό, ενώ την Πέμπτη θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Ουσιαστικά, εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το σήμα εκκίνησης της προεκλογικής περιόδου.

Όπως φαίνεται, είναι ειλημμένη η απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρθει σε επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

«Άμεσα θα προετοιμαστούν εκδηλώσεις εφ’ όλης της ύλης. Στόχος είναι η εξωστρέφεια, η επαφή με την κοινωνία, και το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Το κόμμα θα βρίσκεται παντού» είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο documentonews.gr ο νέος Συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου, Γιάννης Βουλγαράκης.

Διαβάστε σχετικά: Βουλγαράκης στο documentonews.gr: Κανονικά εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή – Ο ΣΥΡΙΖΑ παντού σε επαφή με την κοινωνία

Στη συνεδρίαση έγινε ένας απολογισμός από τον Σωκράτη Φάμελλο για τη στάση του κόμματος στην τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ενώ εκλέχθηκε και τυπικά ο Θάνος Μωραΐτης ως ο νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διευθυντής, Γιώργος Τσίπρας επιθυμεί να δώσει τη μάχη των Ευρωεκλογών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τους βουλευτές πως την Παρασκευή θα μπει στον στρατό.

Διαβάστε επίσης:

Κεχαγιά: Ο πρωθυπουργός παραδέχεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να στηρίξει το δημόσιο πανεπιστήμιο

Κασσελάκης: Η ΝΔ στήνει αντισυνταγματική μπίζνα με πανεπιστήμια – σούπερ μάρκετ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter