ΣΥΡΙΖΑ για Φλέσσα: «Να τη χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης» – Εξώδικο της υποψήφιας της ΝΔ για… κοπτοραπτική

ΣΥΡΙΖΑ για Φλέσσα: «Να τη χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης» – Εξώδικο της υποψήφιας της ΝΔ για… κοπτοραπτική

Εντονη υπήρξε η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά και τις νέες δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη, καθώς η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ η οποία όχι μόνο επέμεινε σε όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό σχετικά αλλά ανακοίνωσε ότι έχει στείλει εξώδικο στην αξιωματική αντιπολίτευση για «κοπτοραπτική».

«Η επιμονή της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυς Φλέσσα, να συσκοτίσει τις προφανείς κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:.

«Στις δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Open, η κ. Φλέσσα δήλωσε ρητά πως η εξωφρενική της διατύπωση ότι στα “Τέμπη τους σκοτώσαμε όλοι μαζί” είναι ορθή. Σύμφωνα πάντα με την κ. Φλέσσα, για τα Τέμπη αλλά και για το Μάτι, που η ίδια επικαλέστηκε, φταίνε οι διαρκείς παθογένειες του ελληνικού κράτους, τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα από το 1981 και μετά, αλλά και η νοοτροπία του Έλληνα, που νοιάζεται μόνο για το παιδί του…».

«Υποθέτουμε ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις, η κ. Φλέσσα θα στείλει εξώδικα στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΚΚΕ Εσωτερικού και τον Ενιαίο Συνασπισμό, τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες για την… ανευθυνότητά τους. Ωστόσο, αν εκλεγεί στην Ευρωβουλή, όπως η ίδια παραδέχτηκε, δεν θα κάνει κάτι για το θέμα των Τεμπών, για να μην προκαλέσει ζημιά στη χώρα της, παρ’ όλο που στέκεται στο πλάι των συγγενών των θυμάτων…

Να τη χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης και αυτή όπως και όλους τους “άριστους” που έχει περιμαζέψει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

 

Διαβάστε επίσης 

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτο συναπάντημα σε τελικό Final 4 – Η ημέρα και η ώρα του ματς

Χαλκίδα: Ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού διορίστηκε ελεγκτής στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου με υπογραφή Πιτσιλή

Το βραβείο της σιωπής

Ακόμα και το κυβερνητικό παρατηρητήριο τιμών διαψεύδει Μητσοτάκη για τη φέτα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter