ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Κρύβεται και από την PEGA – Επιβεβαιώνει την ενοχή του για το σκάνδαλο των υποκλοπών

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Κρύβεται και από την PEGA – Επιβεβαιώνει την ενοχή του για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Ο πρωθυπουργός «συνεχίζει να επιβεβαιώνει την ενοχή του για το σκάνδαλο των υποκλοπών» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με την επίσκεψη της PEGA στην Ελλάδα όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της επιτροπής.

«Οι ίδιοι που προστατεύθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία για να μην καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή» είναι εκείνοι που «αρνήθηκαν ή απέφυγαν να απαντήσουν στις αλλεπάλληλες προσκλήσεις της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ας διαβάσουν σήμερα τον νέο διασυρμό Μητσοτάκη από τον Economist: «Η απροθυμία της κυβέρνησης για συνάντηση με τους αξιωματούχους της PEGA εντείνει τις υποψίες πως είναι μπλεγμένη στις παρακολουθήσεις» υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να επιβεβαιώνει την ενοχή του για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι μόνοι που αρνήθηκαν ή απέφυγαν να απαντήσουν στις αλλεπάλληλες προσκλήσεις της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, που βρίσκεται στην Ελλάδα για το σκάνδαλο των υποκλοπών, είναι οι κ.κ. Μητσοτάκης, Δημητριάδης, Λαβράνος και Μπίτζιος. Οι ίδιοι που προστατεύθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία για να μην καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή. Οι ίδιοι δηλαδή που έφεραν το Predator στην Ελλάδα και συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα.

Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ας διαβάσουν σήμερα τον νέο διασυρμό Μητσοτάκη από τον Economist: “Η απροθυμία της κυβέρνησης για συνάντηση με τους αξιωματούχους της PEGA εντείνει τις υποψίες πως είναι μπλεγμένη στις παρακολουθήσεις”»

Διαβάστε επίσης:

«Καρφί» Economist για Μητσοτάκη: Το σκάνδαλο υποκλοπών μπορεί να τινάξει στον αέρα την πιθανότητα νίκης στις εκλογές

Στην Αθήνα η επιτροπή PEGA στον απόηχο του σκανδάλου των υποκλοπών

Σκάνδαλο υποκλοπών: Τον Γεραπετρίτη στέλνει ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με την PEGA

Ο Μητσοτάκης κρύβεται από την Επιτροπή PEGA για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter