ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται – Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης»

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται – Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης»
EUROKINISSI

«Μισή ώρα αφότου παρέλαβε στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατηγορητήριο που ζητούσε επιτακτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, πέταξε για ακόμα μια φορά την μπάλα στην εξέδρα, για να διασώσει τον κ. Καραμανλή από τις βαρύτατες πράξεις και παραλείψεις που του αποδίδονται» τονίζουν από την Κουμουνδούρου, μετά τις κυβερνητικές διαρροές που χαρακτηρίζουν «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό.

Υπενθυμίζεται πως η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να δεσμευτεί ότι δεν θα προσπαθήσει να συγκαλύψει τις ευθύνες του κ. Καραμανλή, έτσι ώστε να οδηγηθεί αυτός στην δικαιοσύνη μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης».

Διαβάστε σχετικά: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στον Μητσοτάκη το κατηγορητήριο για τον Καραμανλή – Αναλυτικά τα όσα αναφέρει

Όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου «σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής για πράξη ή παράλειψη από πολιτικά πρόσωπα, έχει τη δυνατότητα να συντάξει κατηγορητήριο, το οποίο θα περιέχει και πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής εξέτασης και αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. Μέχρι να ακολουθηθεί η ανωτέρω διαδικασία, μιλάμε απλώς για ακόμα ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευση».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Από το «να φέρετε στη Βουλή κατηγορητήριο, να το συζητήσουμε» και «με γενικές κατηγορίες και χωρίς κατηγορητήριο, δεν έχουμε κράτος δικαίου», του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο «αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην ολομέλεια» των κυβερνητικών πηγών.

Από τα θερμά χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή και τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς για την υποστήριξη του, στην άτακτη υποχώρηση.

Μισή ώρα αφότου παρέλαβε στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατηγορητήριο που ζητούσε επιτακτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πέταξε για ακόμα μια φορά την… μπάλα στην εξέδρα, για να διασώσει τον κ. Καραμανλή από τις βαρύτατες πράξεις και παραλείψεις που του αποδίδονται.

Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται, επιβεβαιώνοντας την πολιτική εξίσωση «Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης, η συγκάλυψη, έχει πρόσωπο». Μόλις στερήθηκαν και την τελευταία τους δικαιολογία».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: «Ψηφίζαμε τους μελλοντικούς δολοφόνους των ανθρώπων μας, μουτζώθηκα» (Video)

Πραγματογνώμονες Συλλόγου «Τέμπη» απαντούν στον Μητσοτάκη: Ερευνώνονται όλα τα πλοκάμια της υπηρεσιακής ανεπάρκειας

Τέμπη: Ιδού τα 20 φορτηγά χώμα από τον τόπο του εγκλήματος – Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter